U poslednje vreme sportska elegancija dobija potpuno novo značenje-kombinovanje različitih stilova, spajanje donedavno nespojivog, poigravanje s materijalima i krojevima.

I u odeću koju nosite na posao uvukao se sportski duh: elegantne pantalone koje podsećaju na trenerku, sako koji bi mogao biti i sportska jakna, mekana i lagana dolčevita koja već na prvi pogled najavljuje udobnost, bodiji i majice inspirisani gimnastičkim i trikoima za klizanje… Trendovi se poigravaju s kombinacijom elegancije, sporta i udobnosti. A oduševljava i to što ove Lisca komade možete nositi kako s visokim štiklama tako i s patikama!

Povezana vest:  Mališani uče o dramskim umetnostima u UŠĆE Shopping Centru

• Želite da ostavite dobar utisak na sastanku i zato ste se odlučili za sako, ali vas do sastanka čeka duga vožnja? Okačite vaš sako u autu i na put krenite samo u majici.

• Želite da naglasite liniju tela i da majicu uvučete u suknju ili pantalone, ali bojite se da će se kasnije rubovi izvući i da ćete izgledati neuredno? Umesto majice izaberite bodi.

Povezana vest:  Naslednici „Top liste nadrealista“ dolaze u Mikser House

• Pantalone ili suknja? Odlučite se za ono u čemu ćete se osećati bolje i u čemu ćete biti puni samopouzdanja. Suknja ili pantalone s pravom kombinacijom aksesoara mogu delovati kao stroga poslovna elegancija ili izgledati opušteno i sportski-poslovno.