Kanal E! je objavio da će Victoria Beckham dobiti prvu ikad dodeljenu The E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu. Kreativni direktor brenda  Victoria Beckham i međunarodno priznata ikona stila dobiće nagradu za njen globalni uticaj na modnu industriju. The E! People’s Choice dodela nagrada će se emitovati uživo iz Barker Hangera u Santa Monici 12. novembra 2018. u 03:00 časa.

„Čast mi je što sam dobila prvu ikad nagradu za modnu ikonu na“ The E! People’s Choice dodeli nagrada. Ove godine proslavljam 10 godina svog brenda, a ovo je divan način da se označi ta decenija“, rekla je Victoria Beckham. „Tako sam zahvalna što sam prvi dobitnik ove nagrade – volim ono što radim, i volim to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije – 12. novembar će biti poseban trenutak za mene“.

Povezana vest:  IKEA donosi rešenja za bolji kvalitet vazduha u domu

„Victoria Beckham je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme“, rekao je Jen Neal, izvršni producent  Live Eventsa i E! izvršni potpredsednik marketinga. „Proslavljajući svoju desetogodišnjicu njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli zamisliti nikoga boljeg  ko bi mogao dobiti  E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu.“

Povezana vest:  ZdravoRastimo turnir nagrađuje najspremnije osnovce

Od pokretanja  2008. godine, modni brend Victoria Beckham razvio je prepoznatljiv i moderan jezik  kreiane odeće. Brend je nagrađen prestižnom nagradom za Designer Brand of the Year na Britanskim modnim nagradama 2011. i 2014. godine. U preko 400 prodavnica u više od 50 zemalja na međunarodnom nivou ovaj brend izlaže samo najfinije radove  i materijale kroz četiri Victoria Beckham linije razvijene u Viktorijinom studiju u Londonu.

Povezana vest:  NLB Banka i Komercijalna banka postaju jedna banka

Producenti E! People’s Choice nagrade su  Vilshire Studios i Den of The Thieves uključujući izvršne producente Jesse Ignjatovića i Evan Pragera.