corner_shop_izvlacenjeIzvučeni dobitnici nagradne igre “Auto te čeka iza ćoška”

 

Nagradna igra Corner Shopa „Auto te čeka iza ćoška“, završena je u utorak uveče svečanim izvlačenjem srećnih dobitnika.
Glavnu nagradu, automobil Chevrolet Spark 1.0., dobio je Strahinja Šćekić  iz Beograda. Druga nagrada, Sony LCD televizor i Sony kućni bioskop otišla je u ruke Gordane Krunić iz Čačka, dok je treću nagradu, novogodišnje putovanje u Atinu u trajanju od pet dana, osvojio Slobodan Simanić iz Zemuna.

Povezana vest:  Kristalna nagrada Fondu dr Zoran Đinđić

U nagradnoj igri koja je počela 15. oktobra učestvovalo je više od 20000 kupona.

Izvlačenjem nagrada u klubu Nelt u Beogradu, Corner Shop je proslavio i svoj prvi rodjendan. Za godinu dana postojanja, otvoreno je 65 Corner Shop objekta u 5 gradova u Srbiji – Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu,Kraljevu i Čačku. Ostvarena je strateška saradnja sa Državnom lutrijom Srbije, čije se srećke prodaju u ovom modernom trgovinskom lancu.
Corner Shop se za godinu dana pokazao kao izuzetno društveno odgovorna kompanija. Ostvarena je strateška saradnja sa Udruženjem roditelja dece obolele od raka “Zvončica”, za koje su već dva puta organizovali akcije “Sat za roditeljsku kuću”, a prikupljenim sredstvima kupljena je neophodna tehnika za roditeljsku kuću pri Institutu za majku i dete “Dr.Vukan Čupić”.

Povezana vest:  Beograd na vodi: Prihodi u 2021. godini 140 miliona evra, očekivana dobit 25 miliona evra