ceca_docek_2010Ceca: Napadi na mene su klasičan medijski linč

 

Svetlana Ražnatović odbacila je večeras u Skoplju navode da je prodajom igrača fudbalskog kluba Obilić proneverila višemilionsku sumu novca.

Ona je za emisiju KOD na skopskom Kanalu 5 kazala da su napadi „klasičan medijski linč“.

-Radi se o klasičnom medijskom linču protiv mene. Doćiće vreme kada ću imati šta da kažem. Za sada nije podignuta optužnica protiv mene – kazala je Ražnatovhić.

Povezana vest:  Dva nova uzbudljiva proizvoda za tanku kosu - Gliss Ultimate Volume i Gliss Express tretman u obliku pene

Ona je dodala i da takve natpise mediji objavljuju već sedam godina.

-Sedam godina se isto priča. Jedni kažu da idem u Rusiju, drugi u Australiju. To su neistine i gluposti i nemam drugog komentara – rekla je Ražnatovićeva u intervju koje će se emitovati nakon njenog koncerta u Skoplju zakazanog za sutra i prekosutra uveče.

Popularna srpska pevačiča doputovala je sinoć u Skoplje i ostaje tri dana.

Povezana vest:  Predstavljene finalistiknje izbora Miss turizma Srbije 2010.

Spisi predmeta protiv Svetlane Ražnatović osumnjičene za nezakonito prisvajanje novca od prodaje fudbalera nalaze se u tužilaštvu na razmatranju, objavljeno je u ponedeljak u Beogradu.

Beogradski mediju su ranije objavili da Svetlanu Ražnatović i njenu sestru Lidiju Veličković-Ocokoljić nacrt optužnica tereti da su nezakonito prisvojile preko četiri miliona nemačkih maraka i oko 3,5 miliona američkih dolara od prodaje fudbalera FK „Obilić“ stranim klubovima.

Povezana vest:  Novi neXt PULPY sa komadićima voća stigao na domaće tržište