Magistratsko odeljenje MA 48 Grada Beča zaduženo za Upravljanje otpadom, gradsku čistoću i vozni park organizuje danas i sutra prvi put događaj, koji se tiče iznajmljivanja dizajnerske mode, pod nazivom „Beskrajno Moderni“. Odeća lokalnih dizajnera kao i međunarodne top marke i traženi vintidž komadi mogu se iznajmiti na ovom mestu za svaku priliku.

Na ovaj način nudi se rešenje za večiti problem svake žene koja se makar jednom u životu našla u situaciji da i pored punog ormana nema šta da obuče. „Beskrajno Moderni“ nudi kratkoročnu dopunu ormana za najrazličitije prilike i bez velikih investicija. Nakon mesec dana, na koliko se neki komad odeće najduže može iznajmiti, on može biti vraćen na sledeću lokaciju ove pop-up prodavnice, a njihov tim brine o čišćenju i pranju nošene odeće. Na taj način se omogućava raznovrsnost bez stvaranja otpada.

Povezana vest:  Zbog velikog interesovanja, dodatni kontigent ulaznica za predavanje dr Džona Demartinija u prodaji

Ovaj događaj u organizaciji Magistarskog odeljenja MA 48 odvija se u okviru Antikvarne prodaje koja je zbog ponovne upotrebe već korišćenih stvari dobra kako za očuvanje životne sredine tako i za novčanik potrošača.

PHOTO: ©frepacha