Na Kopaoniku je danas i zvanično počeo deveti po redu Ski opening, a prvi skijaši imali su priliku da isporobaju staze Karaman greben, Pančić, Krst, Malo jezero i Mašinac. Na stazama ima oko 30 cm utabanog snega, a sistem za veštačko osnežavanje radi punom parom. Ski sezonu Kopaonik dočekuje sa dve nove staze na lokaciji Gvozdac, dužine od 2 kilometara, a pored njih izgrađena je i nova staza na potezu od Pančica ka Dubokoj. Noćno skijanje se pokazalo kao veoma popularno pa će ski centar imati još jednu noćnu stazu i to na Pančiću.

Povezana vest:  Gordana Radić i Nikola Šoć: Ima neka tajna veza...

„Ski opening kao i proteklih godina puni sve smeštajne kapacitete, a za sve koji su propustili ovaj događaj pripremili smo specijalne pakete u terminima do kraja decembra, u okviru kojih je poslednja noć gratis, a cene ski škole i opreme su na popustu i do 30%. Očekujemo rekordnu posetu u decembru, ali i odličnu zimsku sezonu”, izjavila je Svetlana Kostić, direktorka marketinga MK Mountain Resorta.

Povezana vest:  Zoë Kravitz, Staz Lindes i Anja Rubik posetile Saint Laurent modnu reviju na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2017 - 2018.

Za sve one koji su pristigli radi dobre zabave organizovan je odličan program po rečima organizatora “u do sada najboljoj produkciji”. Po prvi put pored MK Mountain Resorta i Skijališta Srbije priključuje see Sky Music produkcija sa dva velika koncerta u dvorani hotela Grand – Saša Matić nastupa večeras, a u subtou će goste zabavljati Bajaga i Big Band Dejana Petrovića.

Povezana vest:  Sara Jovanović na naslovnoj strani Cosmopolitana

Ovog puta, po prvi put, u Dolini sportova biće postavljena apress ski zona „Zbrda-zdola”. Ovo je novi koncept zabave koji će nastaviti da okuplja i zabavlja posetioce Kopaonika cele sezone. Tokom brojnih vikenda, u ovoj zoni očekuju se gostovanja DJ izvođača i poznatih muzičkih imena.