Moto klub BJBikers dvanaesti put organizuje humanitarnu akciju „Moto Deda Mraz“ sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama iz Sremčice i poziva sve bajkere da se pridruže u stvaranju čarolije ovim mališanima.

Na platou ispred Skupštine grada, u subotu 22. decembra od 10h, motociklisti će se tradicionalno po dvanaesti put okupiti, obući svoja odela Deda Mraza i uputiti se u 11h ka Sremčici, da sa svojim štićenicima iz doma za decu sa specijalnim potrebama, provedu još jedan nezaborav dan u igri i veselju. Kao i uvek, svaki štićenik Ustanove biće obradovan novogodišnjim paketićem na čemu se organizatori zahvaljuju učesnicima i brojnim sponzorima.

Povezana vest:  Voda lepote - termalna voda Vichy idealna za letnje dane

Moto klub „BJBikers“ poziva sve motocikliste koji do sada nisu učestvovali, koji su spremni da hrabro prkose vremeskim uslovima zajedno sa ovom veselom družinom, da se priključje akciji. Klub poziva sve roditelje da povedu svoje mališane ispreg Skupštine, da požele srećan put ovoj prazničnoj povorci Deda Mrazove, da se zabave i fotografišu sa njima.

Povezana vest:  GREEN FEST: PRIJAVITE SE ZA KARTE

Ovom prilikom pozivamo medije da uz pomoć svojih TV ekipa, izveštača i reportera pomognu da se 22. decembra što više dece obraduje predstojećim novogodišnjim praznicima.

*Okupljanje motociklista će trajati od 10h, zajedničko fotografisanje 10:45h, a od 10:45h će se  formiranje kolone i polazak za Sremčicu je u 11:00h.