Poznato je da se tokom praznika svi malo opuste i svesno odluče da se prepuste uživanju u hrani, ali sada kada su ti dani prošli, vreme je za detoks. U subotu 19. januara, od 18h, u atrijumu BIG FASHION centra, Sanja Marinković i Marija Đurovski otkriće koji je najbolji način za detoksikaciju organizma i zašto nam je on potreban.

Povezana vest:  MAGNETNA REZONANCA SRCA U SRBIJI DOSTUPNA SAMO U MEDIGROUP

U okviru događaja pod nazivom Zdrava i lepa, dve dame ugostiće brojne poznate ličnosti sa kojima će razgovarati na temu detoksa, nege tela, kao i beauty trendova za 2019. godinu. Trener za lični razvoj i glumac Siniša Ubović, novinarka i spisateljica Vesna Dedić, fitnes šampionka Marija Savić Srećković, trener za lične promene i joga instruktorka Jovanka Vajagić, šminker Dušan Lazić i specijalista kozmetologije Tanja Kurčubić, samo su neki od gostiju koje ćete moći da čujete ovog vikenda.

Povezana vest:  NAOMI CAMPBELL QUEEN OF GOLD – novi miris od Naomi

„Želimo da pomognemo svima da u novoj godini budu još srećniji i zadovoljniji sobom, a sada kada su praznici prošli i vraćamo se svakodnevnim aktivnostima, pravi je trenutak za to. Upravo zato u BIG FASHION centru organizujemo druženje sa posetiocima, kada ćemo otkriti koji su efekti korišćenja mog Proteinskog detoks programa osmišljenog u saradnji sa Marijom Đurovski, stručnjakom za detoksikaciju organizma. Svi prisutni ekskluzivno će imati priliku da probaju detoks sokove u novoj ambalaži, ali i da čuju mnoge druge korisne i konkretne savete“, otkrila je Sanja Marinković, popularna novinarka i TV voditeljka.

Povezana vest:  Zbog čega osećaj za modni stil postaje retkost u današnje vreme