L’Oréal pokrenuo poslovnu igru “Otkriće” za studente širom sveta

Reveal_by_LOrealKompanija L’Oréal najavila je pokretanje „Otkrića“ odgovorne poslovne igre koja omogućava studentima da istraže i odrede svoj profesionalni profil kroz uzbudljivo virtuelno okruženje. Otvorena za studente svih akademskih disciplina i različitog stepena iskustva „Otkriće“ nudi nov pedagoški pristup mladim ljudima koji hoće da saznaju više o mogućnostima svoje buduće karijere i steknu potpuni uvid u svoje sposobnosti. 

Pouzdan uvid u veštine svojstvene generaciji koja dolazi

Takmičenje je otvoreno za studente svih akademskih disciplina (ne samo za buduće inženjere i rukovodioce), „Otkriće“ predstavlja „sledeću generaciju“ u L’Oréal-ovom pedagoškom pristupu profesionalnom razvoju studenata. Pružajući studentima jedinstven uvid u to kakav profesionalni razvoj najviše odgovara njihovim sposobnostima i osobinama, u okviru igre studenti preuzimaju ulogu menadžera praktikanta i otkrivaju svoj profil, istražujući najsavremenije metode poslovanja unutar interaktivnog virtuelnog sveta.

Povezana vest:  Zavodljive arome na vašim usnama uz Labello Lip Butter

Oživljavajući ideju grupe kao podsticajne i multikulturalne sredine i iskustva koje studenti mogu steći i kome mogu doprineti svojom kreativnošću i entuzijazmom, Otkriće ističe napor grupe da studentima omogući pedagoški pristup na različitim poljima (istraživanje i razvoj, logistika, marketing, prodaja, finansije) i istovremeno ohrabrujući ih da učine prvi korak ka profesionalnom razvoju i unesu inovacije u L’Oréal-ov poslovni model. „Otkriće” će biti dostupno velikom broju studenata širom sveta, dok paralelno ispunjava očekivanja nove generacije koja se besprekorno snalazi u svetu interneta.

Povezana vest:  VEČE MEĐUNARODNE KUHINJE NA BELOM DVORU

-Kao pokretač inovacija, kompanija L’Oréal je ponosna što ima mogućnost da pruži priliku novoj generaciji studenata. Raznolikost je u srcu ove kompanije i verujemo da je naša dužnost da podržimo mlade ljude svih akademskih profila na njihovom putu otkrivanja buduće karijere – rekao je Fransoa d Vazier (François de Wazières), direktor međunarodne službe za zapošljavanje u L’Oréal-u.

Zapošljavanje je osnov L’Oréal-ovog poslovnog modela

U oblasti ljudskih resursa, L’Oréal poštuje tri najvažnija principa: zapošljavanje najboljih talenata, promovisanje različitosti i ulaganje u profesionalni razvoj zaposlenih. „Otkriće” potvrđuje zasnovanost kompanije na ova tri principa i opredeljenost da kroz ovu jedinstvenu strategiju za zapošljavanje, pruži šansu studentima različitih profesionalnih orjentacija širom sveta.  

Povezana vest:  Kris Hamfris: Kim me varala i za to imam dokaze

L’Oréal predstavlja poslovno okruženje koje je potrebno kandidatima nove generacije. To je zahtevno okruženje usredsređeno na napredak pojedinaca u kome se cene preduzimljivost, inovativnost, fleksibilnost i vrednost zaposlenih. Mnoga istraživanja pokazala su da je ova kompanija prvi izbor diplomaca koji žele da započnu internacionalnu i jedinstvenu karijeru. 
Kako bi zainteresovala upravo ovu ciljnu grupu, kompanija L’Oréal je usvojila raznovrsne savremene inicijative za zapošljavanje mladih od međunarodnih poslovnih virtuelnih igara do uspostavljanja grupa na internet sajtovima. 

Za učešće u ovoj igri potrebno je da se zainteresovani registruju putem interneta na adresi: www.reveal-thegame.com.