Plesni klub Al Centro za ovo proleće sprema dugo očekivano gostovanje najvećeg kubanskog plesača svih vremena Majkl Fonca, kao i njegove partnerke Silvije Ćapeli.

Fenomenalni Majkl Fonc je svoje fantastično plesno umeće podelio sa publikom i to u dva igrana filma, kao i u jednoj televizijskoj seriji. Našoj publici je poznat po ulozi u filmu „Street dance 2“ a novije ostvarenje „Latin dream“ (2017) u kome Fonc igra gostovljubivog domaćina, ostaviće sve tinejdžerke, ali i njihove mame, bez daha.

Povezana vest:  KONTAKT ZONA – MIKSER FESTIVAL 25. - 29. maj

Ovaj fantastični plesač podeliće svoje plesno znanje sa beogradskom publikom 30. marta na plesnom kursu koji će održati, u trajanju od četiri sata! Svi zaljubljenici plesa mogu uživati, učiti i vredno raditi na poboljšanju tehnike plesova u kojima Fonc briljira: afro-cubanu, baletu, savremenom plesu, džezu, hip hopu, flamenku, kao i mnogim drugim latino-američkim plesovima.

Povezana vest:  Nedelja italijanske kuhinje u znaku pomoći za Veneciju

Imaćete jedinstvenu priliku da vidite i osetite njegovu harizmatičnu prirodu, kao i naverovatnu plesnu veštinu u ekskluzivnom šou nastupu, 30. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda.

Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976, na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu Tropicana, na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu.

Povezana vest:  Novi božanski ukusi Dukatos grčkog jogurta na policama