U proteklih šest meseci osnovci u 70 škola širom Srbije imali su priliku da učestvuju u edukativnim radionicama kroz koje su na zabavan način učili o tome zašto je važno da se svaki dan povrće nađe na tanjiru.

Do kraja maja, kroz Maksi školski karavan, proći će više od 15 000 đaka prvaka iz 100 škola.

Povezana vest:  Trodnevnom zabavom obeležen šesti rođendan Delta Cityja

“Zdravija ishrana i podizanje svesti o njenom značaju su deo naše strategije. Svakodnevno dobijamo pozitivne utiske i komentare roditelja o tome šta su deca sve naučila na radionicama Maxi školskog karavana i koliko im znači što im kroz vrlo jednostavne poruke pričamo o važnoj temi”, istakla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija i održivog razvoja kompanije Delez Srbija.

Povezana vest:  Lewis Hamilton se sprema da zaprosi Nicole Scherzinger

U Čaroliji zdravije ishrane osnovci kroz pažljivo osmišljene igre i aktivacije otkrivaju šta sve ishrana bogata povrćem može da promeni u njihovom životu i kako da im postane jedna od obaveznih, ali i omiljenih namirnica.

Maksi školsi karavan je do sada prošao kroz Beograd, Vršac, Suboticu, Gornji Milanovac, Smederevo i Pančevo, a obići će i osnovce u Kragujevcu, Čačku, Užicu, Kruševcu, Boru, Zaječaru i Nišu.

Povezana vest:  Sajam igračaka i kolekcionarskih figura u Delta Cityju