Blooming kolekcija MARAMA inspirisana mirisima Lenora, koju je kreirala Biljana sastoji se od 10 dizajna, prvi put predstavljenih na modnom događaju koji je održan sinoć u Belexpo centru. Kolekcija naglašava 10 savremenih modnih izgleda, dizajniranih tako da se mogu nositi tokom celog dana, od jutra do večeri.

Blooming kolekcija oslikava prednosti koje Lenor pruža, a koje inspirišu žene da se osećaju sigurno tokom celog dana: svežina, stil i zabava.

Biljana Tipsarević tim povodom je izjavila: „Marama je vanvremenski modni dodatak. Kao neizbezan aksesoar ove sezone svaku odevnu kombinaciju moze oplemeniti i dati mu jednu “Shik” notu. Na reviji su se marame savrseno uklopile u “Emilie” kolekciju haljina za prolece/leto 2019 koja je ovom prilikom prikazana. Na pisti ste imali prilike da vidite haljine stilizovane sa marama na više različitih načina. Kolekcija sadrži 10 različitih modela kako u kroju, tako i u boji i printu, za večernje i svečane prilike tu su i marame sa ručnim radom. Neke od njih se mogu nositi oko vrata, zgloba, na glavi, a interestatne su i kao detalj na tašni. Kolekcija nosi naziv Blooming, inspirisana prolećem i svim lepim trenutcima koje ono donosi, a pre svega nežnim Lenor mirisima“

Povezana vest:  Prva Hello Kitty konvencija u Los Anđelesu

Ovo jedinstveno partnerstvo doprinelo je da se osećaj i „izgled“ celodnevne svežine ožive, inspirišući žene da izgledaju dobro i budu sigurne u bilo kom scenariju koji im dan može doneti.

Biljana objašnjava kako je iz njenog ugla, ova saradnja sa vodećim brendom za negu tkanine Lenor sasvim prirodna: „Veoma sam srećna zbog saradnje sa globlalnim brendom Lenor , pre svega što ga prvatno koristim za sebe i svoju porodicu, i što se brend vezuje za modu. Kao nezan i neodovljiv miris , evocira razne uspomene i deo je naše svakodnevnice. Prvi put je kod nas napravljen modni performans na kom smo pored mode uživali u umetničkom plesu, posebnoj muzici, svetlosnim efektima, neodoljivim mirisima, a to sve propraćeno videom koji je prikazao jasnu inspiraciju i vodilju u kreativnom procesu nastanka kolekcije“

Povezana vest:  Navijačice poručuju – ovo su savršene vežbe za leto

Ovom jedinstvnom modnom performansu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti kao što su Lena Kovačević, Maja Nikolić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Milica i Aleksa Perović i mnoga poznata imena iz modnog sveta.

 Partnerstvo Lenor x Biljana Tipsarević

Srpska modna ikona BILJANA TIPSAREVIĆ i brend Lenor, sklopili su partnerstvo kako bi proslavili modne aksesoare i inspirativne mirise, koji doprinose samopouzdanju žena i okružuju ih fenomenalnim mirisom tokom celog dana, svaki dan.

Povezana vest:  31. AMSTEL FASHION WEEK, Druge večeri Fashion Weeka predstavili se Benetton, Martini Vesto, afirmisani dizajneri iz Belgrade Design Districta i mlade nada domaće modne scene Nine Karlavaris i Tatjane Stanković (FOTO)

Partnerstvo uključuje kreiranje marama jedinstvenog dizajna, koji predstavlja inspiraciju za konceptualnu kolekciju, kreiranu od strane Biljane Tipsarević, modnog konsultanta za Lenor Srbija. Ovi dizajni su deo Blooming a Lenor X Biljana Tipsarević – kolekcije za proleće/leto 2019, koja je kreirana kako bi proslavila povezivanje ženske mode sa uzvišenom svežinom mirisnih nota Lenora.