Modni brend Springfield predstavlja nove ambasadore. U pitanju su izraelski model Coral Simanovich koja na vrlo ležeran način nosi letnju kolekciju haljina za sezonu proleće-leto ’19 i zvezda Netflixove serije “Elite”, španski glumac Miguel Bernardeau predstavlja ‘THE POLO COLLECTION’,  urbanu kolekciju polo majica.

Nova kolekcija haljina stavlja poseban naglasak na različite printove, asimetričnost krojeva i mnoštvo detalja. Haljine definiše svestranost stilova i udobnost, dok su casual i romantičan dizajn u sinergiji s urbanim detaljima. Inspirišite se nekom od odevnih kombinacija Coral Simanovich.

Coral i Miguel - novi Springfield ambasadori

Coral i Miguel – novi Springfield ambasadori

Polo majice jedan su od najtraženijih odevnih predmeta, a ove sezone Springfield ih predstavlja u raznim varijantama i najvažnije od svega, u mnoštvu boja. U najnovijoj Springfield kolekciji pronađite jednobojne polo majice u širokoj paleti boja, odaberite majice s printom ili majice sa rajsferšlusom. Svi modeli mogu se naći u raznim krojevima – od slim, rugby pa sve do regularnog. Kolekcija proleće-leto sadrži omiljene Miguelove modele majica za posao, casual prilike i one najopuštenije trenutke uživanja s prijateljima.

Povezana vest:  Nova vodena atrakcija u Termama Čatež