Kao i prethodne tri godine, Connecting realizuje ,,Kad porastem biću…” obrazovni program namenjen učenicima srednjih škola koji žele da postanu izvrsni!

Ove godine se uvode 4 nove stvari.

  1. Po prvi put se na 6-dnevni letnji kamp, koji se dešava u  Mokrin House-u, mogu prijaviti tinejdžeri iz SVIH krajeva Srbije.
  2. Druga stvar je mentorski programu trajanju od 3 meseca, koji će se desiti odmah nakon kampa.
  3. Treća se odnosi na stipendije za sedam budućih polaznika čije učešće će finansirati organizacija Dostignuća mladih u Srbiji i Connecting.
  4. Četvrta svi polaznici ,,Kad porastem biću…“ programa moći će da pohađaju onlajn IT i Non IT kurseve Krojačeve škole.

Primetili smo da mladi ne mogu da rade ono što vole, da su po završetku školovanja dugo u potrazi za poslom ili da odlaze iz Srbije i to smo želeli da ispravimo. Da srušimo stereotipe i inspirišemo mlade da preuzmu odgovornost za svoj život i ostvare svoje super ideje” – Deniz Hoti, Connecting.

Povezana vest:  Dve šoljice kafe pre treninga povećavaju izdržljivost

Donesi odluku o svojoj budućnosti uz pomoć ljudi koji su već ostvarili uspeh!

Osnovna ideja ,,Kad porastem biću…“ programa jeste da pruži priliku srednjoškolcima da razumeju kako funkcioniše današnji svet u doba 4.0 revolucije. Naš program im pomaže da osveste svoje talente i kroz mentorski rad 1:1 sa pažljivo probranim i iskusnim mentorima koji imaju iskustva u radu sa mladima ih priprema da na vreme donesu kvalitetne odluke o svojoj budućnosti!

Kao i prethodnih godina, iskusni edukatori, psiholozi, preduzetnici i omladinski radnici deliće svoje znanje sa srednjoškolcima na letnjem kampu posvećenom obrazovanju za karijeru Kad porastem biću… Radujemo se što će preduzetnica Sonja Dakić, osnivačica Daj daj pelena i programa Živi, Radi, Voli, zajedno sa Markom Baturom, Dejanom Baltes, Bojanom Jevtović, Hoti Denizom programskim direktorom i ove godine raditi sa polaznicima našeg kampa. Srećni smo i što će se kamp opet desiti u  jedinstvenom coworking i coliving prostoru Mokrin House-u.

Program se plaća, nije besplatan, ali to ne znači da ćemo primiti svakoga ko plati! Baš naprotiv – imamo jako ozbiljne kriterijume i primićemo izuzetno motivisane i radoznale tinejdžere koji su spremni na naporan rad koji im je potreban kako bi na vreme doneli prave odluke o svojoj budućnosti!

Povezana vest:  Bečki dani nakita 2015

Program čine dve celine:

  1. ,,Kad porastem biću…” 6 -dnevni letnji kampkoji se dešava u Mokrin House-u, od 1. do 6. avgusta 2019. godine;
  2. 3-mesečni mentorski program, koji podrazumeva uživo upoznavanje mentora i mentija i potom onlajn mentorisanje u periodu od 15. avgusta do 15. novembra.
  3. Unapređenje IT veština i mekih veština kroz pohađanje kurseva Krojačeve škole.

Dostignuća mladih za 5 !

Nakon značajnih rezultata prethodne godine, Dostignuća mladih u Srbiji će i ove godine dati tačno 5 stipendija svojim ambasadorima i tako ih nagraditi za naporan i posvećen rad u procesu stvaranja učeničkih kompanija. Pored tih 5 stipendija Connecting će stipendirati učešće za još dva polaznika. To znači da će ukupno 7 od 22 polaznika biti u prilici da učestvuje besplatno u ,,Kad porastem biću…” programu.

Povezana vest:  SMANJEN UNOS KALORIJA DOVODI DO SMANJENJA MIŠIĆNE MASE KOD OSOBA U STARIJOJ ŽIVOTNOJ DOBI

Sarađujemo i sa Krojačevom školom!

Ove godine, svim polaznicima ,,Kad porastem biću…“ programa Krojačeva škola nudi besplatne kurseve, jer veruje da mladi zaslužuju budućnost po svojoj meri i tu je da im pomogne da je skroje!

,,Od samog osnivanja 2010. godine zadatak škole je samo jedan: biti škola u kojoj se nauči. To je bio glavni moto i kada smo imali off-line obuke, ali i danas kada smo platforma za on-line kurseve i obuke.ˮ kaže Ana Jovanović, osnivač Krojačeve škole i dodaje: ,,Misija nam je jednostavna i vrlo izgledna: regionalna eLearning platforma za IT i NonIT online kurseve visokog kvaliteta po pristupačnim cenama.ˮ

Ukoliko želite da pročitate još nešto više o našoj saradnji i samoj školi klik na link http://obrazovanje4revoluciju.rs/krojaceva-skola-ti-pomaze-da-skrojis-buducnost-po-svojoj-meri/ .

Prijavi se!

Prijave su otvorene do 31. maja, a možete se prijaviti popunjavanjem onlajn forme ovde. Više detalja o programu, mentorima, i prošlim učesnicima možete pronaći na zvaničnom sajtu Kad porastem biću… programa. Požurite jer je ostalo još malo vremena!