Biser_sirRE-LANSIRANJE BISER SAJTA: Još jedno zabavno i korisno mesto na srpskom webu!

 

Šta je, na primer, jaram? Ukoliko ne znate – Biser sajt je smislio odličan način da saznate! U igrici „Biser selo“ zadatak vam je da ponuđene reči, poput jarma, točka, sita i ćupa – pronađete u seoskoj srpskoj kući! Ako uspete dobijate poene, ako pogrešite predmet – gubite poene.

Povezana vest:  2. Bašta Bazar16 i 17. juna u Dorćol Platzu

 

No, znanje vam mnogo ne znači ukoliko vam pamćenje nije dobro!

Zato Biser sajt nudi i igricu za vežbanje memorije! Biser sir proizvodi su se sakrili ispod istovetnih kartica, i potrebno je da pronađete po dve iste. Vreme otkucava…pritisak raste…ali zabava je sve vreme na istom nivou!

 

Biser je nedavno lansirao novu verziju svog sajta (facebook.com/BiserSir) koji pored zabavnih i edukativnih igrica, nudi još mnogo toga: atraktivne recepte, članke o zdravoj ishrani i mlečnim proizvodima, informacije o aktivnostima i promocijama brenda Biser…Na sajtu će se organizovati nagradne akcije u kojima će moći da učestvuju članovi sajta (a svako može postati član).

Povezana vest:  Fondacija Ana i Vlade Divac pokazala da filantropija ima budućnost u Srbiji

 

Biser je moderan brend koji neguje blizak odnos sa svojim ljubiteljima. Taj odnos se razvija svuda – od prodavnica, preko skijališta, knjižara, klizališta pa sve do weba. Biser je okupio čak 14.000 ljubitelja na svojoj Facebook stranici (Biser sir). A pošto će Biser sajt imati bogat sadržaj baš kao što i Biser ima bogatu ponudu proizvoda i ukusa, za očekivati je da će broj posetilaca i članova sajta biti impresivan.

Povezana vest:  Košarkaši Radničkog iz Kragujevca u proverili svoje zdravlje u MedUNIQA mobilnom centru za brigu o zdravlju!