Glumci Marko Janketić i Ivana Dudić našli su se, ovoga puta, u ulozi prodavaca za kasom nove dm drogerije u okviru kompleksa Kapija Vračara u Beogradu. Tom prilikom uspeli su da sakupe 250.000 dinara koje je kompanija dm drogerie markt donirala Fondu B92.

Kao društveno odgovorna kompanije dm drogerie markt, uspostavila je praksu da, prilikom otvaranja novih drogerija, donira novčana sredstva zdravstvenim i obrazovnim ustanovama kojima je neophodna pomoć. Ovoga puta, sav novac koji su zaradili glumci doniran je Fondu B92 u okviru programa „Bitka za znanje“ i  akcije „Pčelica“, čiji je fokus na poboljšanju uslova za učenje dece sa smetnjama u razvoju kroz upotrebu jednostavne robotičke i didaktičke opreme.

Povezana vest:  Vežbe istezanja posle napornog dana koje možete uraditi i kod kuće

Fanovi omiljenih domaćih serija družili su se sa glumcima, koji su ih strpljivo usluživali na kasi, fotografisali se sa njima i odgovarali na njihova pitanja. Pored toga, posetioci su uživali u brojnim popustima, a oni najmlađi su se zabavili uz animatore, različite trikove, interesantne igre i oslikavanje lica.

Kompanija dm drogerie markt u godini kada obeležava 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem 95. drogerije u stambeno-poslovnom objektu Kapije Vračara u Beogradu.

Povezana vest:  Immo Outlet Centar i humanitarna akcija ”Mame za mame“