Sa svojim društveno odgovornim projektom, ciklusom radionica „Deca pomažu deci“, modna dizajnerka Suzana Perić i njen tim do sada su obišli mnogo gradova u Srbiji, ali nedavno druženje sa mališanima u Subotici ostaće upamćeno kao posebno. Naime, popularna kreatorka organizovala je ovu krativnu radionicu za učenike dve subotičke škole. U druženju sa vršnjacima, kreativnoj igri kroz pravljenje i ukrašavanje šešira i kačketa imali su priliku da uživaju đaci Osnovne i srednje škole za decu sa posebnim potrebama „Žarko Zrenjanin“, kao i Osnovne škole „Matko Vuković“, koja je posebna po tome što neguje različitost.

Povezana vest:  Gerontološki centar u Obrenovcu ponovo radi

„Lepota života ogleda se upravo u različitosti i zato bi smo svi mi trebalo da je negujemo“, rekla je između ostalog kreatorka Suzana Perić. Prisutnima su se obratili Dragana Vučković, direktorka Osnovne i srednje škole za decu sa posebnim potrebama „Žarko Zrenjanin“, kao i Mirjana Stevanović, direktorka Osnovne škole „Matko Vuković“.

Nakon što su deca uz pomoć dizajnerke Suzane Perić i njenog tima napravili šešire I kačkete koje će posle moći da koriste u toku letnjih meseci, pesmom ih je pozdravio i dao im podršku njihov vršnjak Žarko Pribaković, koji je veliku popularnost stekao takmičeći se u muzičkom talent šou program „Pinkove zvezdice“.

Povezana vest:  „Super Kartica", jedinstveni program nagrađivanja kupaca na NIS Petrol benzinskim stanicama i u IDEA prodavnicama

Ciklus radionica „Deca pomažu deci“ posle Subotice nastavlja se i u ostalim gradovima Srbije, u kojima će Suzana Perić sa svojim timom deci sa posebnim potrebama letnji raspust učiniti što kreativnijim i zanimljivijim.