Da li ste probali sir “škripavac” ili da na jedan dan budete čobanin? Umete li da spremite koh i znate li da se u 16. veku u Beogradu otvorila prva kafana u kojoj je služena kafa?

Srbija krije predivne tajne i na svakom koraku možete očekivati dragocene trenutke. Nakon serijala “Čuvamo u srcu” i “Narodni običaji”, uigrani tim C kafe i već poznatog domaćina Milana Popovića, otkriće nam nove tajne naših predela. Kroz dvanaest epizoda  serijala, doneće priče o najboljem iz naše zemlje. Oni malo stariji, uživaće u sećanjima na detinjstvo, dok će mlađe generacije otkrivati čari zaboravljenih ukusa, drevnih priča i doživljaja koji podsećaju na našu prošlost.

Povezana vest:  Tri talentovane naučnice iz Srbije nagrađene u sklopu čuvenog svetskog programa L’Oréal-UNESCO “Za žene u nauci”

Blizu pola veka C kafa je deo mnogih generacija, kafa koja nosi emociju i vraća najlepše uspomene. Omiljena mešavina kafe i danas podseća na porodične vrednosti, trenutke ispunjene ljubavlju, ali ide u korak sa vremenom. Spoj kvaliteta i istinskih vrednosti uspešno osvaja srca novih generacija. Moto C kafe, očuvanje pravih vrednosti je ulaganje u budućnost, sjajno je dočaran kroz novi video serijal “Ovo moraš da probaš”, koji od sada možete gledati na youtube kanalu C kafe – Čuvamo u srcu https://www.youtube.com/channel/UCSNhTzk5H1QfjXqyyA1eDNQ, kao i na Facebook stranici https://www.facebook.com/Ckafa.ZaSvaVremena/. Svake srede očekuje vas nova avantura.

Povezana vest:  Hotel "Hajat" organizuje takmičenje u kićenju jelki