Kada smo zaljubljeni, često nam leptirići pomute pamet, pa se neretko dešava da nam vreme proleti… zato se ne smemo odvajati od svog dragog asistenta, koji nam je uvek pri ruci, odnosno na ruci, podsećajući nas da ne kasnimo na najvažnije trenutke u našem životu…

I najokorelije ljubiteljke kežual stila znaju da na venčanje ne smeju otići u patikama, jer cipele su statement komad odeće, a nošenje pogrešnih u pogrešno vreme, učiniće da vas primete – ali u lošem kontekstu. Isto je i sa satovima – ni sa njima ne smete pogrešiti!

Pronalaženje pravog sata je, međutim, težak zadatak sam po sebi, i svaka prilika zahteva drugačiji sat koji se najbolje kombinuje uz vaš outfit. Poslednje mesto na kom želite da vas uhvate kako nosite pogrešan sat je – venčanje, vaše ili ceremonija na koju ste pozvani.

Povezana vest:  Vichy anti-age stručnjak za idealnu kožu u svakom dobu

Da budemo jasni, postoje satovi i… postoje “statement” satovi.

Možete posedovati mnogo sjajnih fotografija sa tog važnog događaja za koji se spremate, ali ne smete nositi pogrešan sat. Takvi događaji u životu zaslužuju nešto rafinirano što će ostaviti pozitivno trajan utisak.

Želite da se odlučite za moderan, ali jednostavan sat, kako biste ga uklopili uz svečanu odeću odabranu za tu priliku? Za dame, TAG Heuer Carrera linija pruža upravo pravu količinu sjaja da upotpuni odeću, a da pritom deluje otmeno, a ne kič.

Takođe, neverovatno je lako izgubiti osećaj za vreme na dan venčanja. Ovo je dan kada vreme zagarantovano leti, pa je sat sjajan podsetnik za sve važne sitnice koje tog dana morate da obavite, bilo da ste gost ili ste baš vi srećna mlada.

Povezana vest:  Počinju prolećni Connect Shopping dani za sve SBB korisnike

Sat takođe može biti odličan poklon najboljoj prijateljici kojoj ste kuma na venčanju. Na taj način postaje simbol ljubavi i nešto zaista posebno.

Kako je običaj da mlada na venčanju nosi nešto plavo, TAG Heuer Link model sa plavim sedefastim brojčanikom je kao stvoren za nju. Dizajniran da traje čitav život, ovakav sat kasnije može naslediti njena ćerka ili unuka.

Poput dijamantskog prstena, sat mora da služi ceo život. Tu nema mesta za grešku. Sat mora biti besprekorno dovršen, gladak i sofisticiran, sa tačnim mehanizmom koji nikada ne puca pod pritiskom.

Ručni satovi TAG Heuer vrhunske su izrade i koriste jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih tehnika izrade časovnika i vrhunskih tehnologija. Rezultat – satovi za poseban dan u vašem ili životu vaše prijateljice.

Povezana vest:  Za "Školu prijateljstva" pomoć u iznosu od 10.000 dolara

Za malo sjaja i glamura, možete odabrati upravo ovakav primerak.

Budući da je venčanje nezaboravan trenutak između dvoje ljudi koji se vole, dan koji dele sa voljenom porodicom i prijateljima, otmeni satovi mogu biti savršeni poklon za doživotno sećanje na važne trenutke.

TAG Heuer satovi su snažni, klasični, delikatni, elegantni i što je najvažnije otporni na budućnost.

Uostalom, oni vam pomažu da stignete na vreme u crkvu i ne propustite najvažniji dan u vašem ili životu vaše najbolje prijateljice!

Ovaj zapanjujući i neprolazan model biće sjajan dodatak vašoj venčanici ili svečanoj haljini, zahvaljujući svom savršenom stilu i savremenom dizajnu, a možete ga nositi iznova i iznova… i uvek će vas podsećati na taj jedan poseban dan.