NIVEA predstavlja inovaciju za jednostavno oblikovanje frizura

NIVEA predstavlja inovaciju za jednostavno oblikovanje frizura

Žene širom sveta vode računa o svom izgledu. Ono što je važno za većinu njih je zdrav i prirodan izgled kose. NIVEA je već više od sto godina saveznik žena u nezi prirodne lepote.

Novi NIVEA proizvodi predstavljaju korak dalje u razvoju brenda jer omogućavaju stilizovanje frizura u skladu sa potrebama tri različita tipa kose. Predstavljamo vam PRAJMERE ZA STILIZOVANJE KOSE!

Povezana vest:  Predlog da Teslina urna počiva u kripti Hrama Svetog Save

VOLUMEN

Miris se otvara osvežavajućim voćnim notama breskve i ličija uz diskretni dodir ružičaste paprike. Srce mirisa čine prijatne cvetne i lagane note ruže, geranijuma i božura. Bazne note ostavljaju suptilni i prefinjeni miris mošusa, drvenastih nota i ambre u kosi.

Hidriram i štitim kosu od visokih temperatura i do 220℃ čime postižem veći volumen bez masnog osećaja

RAVNA KOSA

Voćni miris koji otvaraju predivne note maline, jabuke i ananasa odiše čistom svežinom koju pružaju note limuna i grejpfruta. Cvetne i prefinjene note đurđevka i lokvanja naglašavaju prozračni karakter ove kompozicije. Bazne note odišu negom zahvaljujući dodiru egzotičnog drvenastog mirisa i prijatnog mošusa.

Hidriram normalnu i neposlušnu kosu i činim je glatkom i sjajnom. Pružam zaštitu od visokih temperatura i do 220 ℃

KOVRDŽAVA KOSA

Cvetno-orijentalni miris sa voćnim akordima je prefinjen i veoma moderan. Gornje note imaju mladalački i neodoljiv karakter zahvaljujući voćnoj kombinaciji mandarine, crne ribizle i senzualnog jasmina. Srce mirisa čine cvetne i lagane note ruže i prefinjenog jasmina. Prijatni akord koji čine donje note kremaste vanile savršeno zaokružuju miris i čine ga dugotrajnim.

Negujem i štitim kosu od temperatura i do 220℃ , bez lepljivog osećaja. Ako želite da osvežite i ponovo oblikujete suve kovrdže, ja sam pravi izbor

By |2019-09-25T21:31:55+01:0026 septembra, 2019|U trendu|0 Comments

Podeli preko društvenih mreža!

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Go to Top