Da li ste se ikad zapitale zašto sportistkinje biraju sportski donji veš i zbog čega je potreban i onima koje se sportom bave samo u slobodno vreme i rekreativno? Jednostavno – u njemu se lakše mogu dostići postavljeni ciljevi, vežbanje je prijatnije, na čemu će vam biti zahvalno i telo. Dakle, zašto birati aktivan donji veš?

Lisca Energy sportski grudnjak sa penastim korpicama bez žice uvek prava podrška
Prilikom svakog skoka poskoče i grudi, a njihovu težinu nose tkivo i koža. Česta opterećenja neodgovarajućom opremom mogu biti bolna, a grudi se i brže opuste. Sportski donji veš oblikovan je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i tokom intenzivnijeg kretanja.

Povezana vest:  A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Lisca Energy sportska majica sa kratkim rukavima odvaja vlagu i diše sa vama
Tokom intenzivnog kretanja znojimo se. Aktivan donji veš pomaže nam da regulišeno telesnu temperaturu i odvaja vlagu. Kombinacija mikrovlakana i mreže osigurava maksimalnu prozračnost i prijatan osećaj na koži.

Lisca Energy spoortske brazilke i udobne i trendi
Novi modeli, najmoderniji materijali i trendovi koji sportske komade uključuju u najrazličitije kombinacije, garantuju da ćete se u aktivnom donjem vešu osećati odlično – samouvereno, udobno i u trendu. Brazil gaćice su moderne i praktične – ne smetaju tokom sportskih aktivnosti, a ujedno ne ostavljaju tragove pod pripijenim sportskim pantalonama.