Udruženje Remiks iz Novog Sada, održaće u OK klubu 19. oktobra tri besplatne radionice radionice namenjene mladima: Osnove pisanja projekata, Marketing i prodaja, Zaštita prava intelektualne svojine.

– Prva radionica OSNOVE PISANJA PROJEKTA održaće se od 10.00 do 13h i namenjena je mladima koji nikada nisu pisali projekte kako bi se upoznali sa elementima projektnih obrazaca i kako definisati cilj, ciljnu populaciju, indikatore i sl.
Voditeljka radionice je Milica Rajačić.

Učešće je besplatno.

– Radionica o MARKETINGU I PRODAJI biće održana od 13.45 do 15.15h. Radionica je namenjena mladima koji žele da započnu sopstveni biznis ili su ga već pokrenuli.
Voditeljka radionice je Milica Rajačić.

Povezana vest:  Lubuten kreira cipele inspirisane Pepeljugom

Učešće je besplatno.

– Radionica o ZAŠTITI PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE biće održana od 15.30 do 17h. Radionica je namenjena mladima koji žele da započnu sopstveni biznis ili su ga već pokrenuli. Predavač je Vladimir Šećerov iz Advokatske kancelarije Šećerov kojoj je ovo oblast prava uska specijalnost.

Učešće je besplatno.

Radionice se održavaju u okviru projekta “(Re)Startuj uspešno 2” koji sprovodi Udruženje Remiks iz Novog Sada u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom Put jednog projekta i Advokatskom kancelarijom Šećerov.

Projekat finansira Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarija za mlade.

Povezana vest:  INTERNACIONALO TAKMIČENJE U BREJKDENSU U DELTA CITYJU

Broj učesnika/-ca je ograničen na 15, a rok za prijavu je 18. oktobar.
Odabrani učesnici/-ce biće obavešteni putem maila. Potvrda učešća je obavezna.

Linkovi za prijave:

OSNOVE PISANJA PROJEKATA – https://docs.google.com/forms/d/1Tu2gGOLEvRuR_vmbuaLtPJrR-AfoozTkwUvcu2qnkF8/edit?fbclid=IwAR1Wa8NEuwlp-QPpfAOaea8PUwgrEQf35hje1Xsf5Mw_Xf3B17g1EBZ-nBY

MARKETING I PRODAJA – https://docs.google.com/forms/d/1qw78LBF5lc28BxNPpT82mxhB8_In83_g9eZeNR2Yqec/edit?fbclid=IwAR3R4EEgS545XTw-E3n9pGzlLdNdtXgc0FgrFyW8q98M98e4WukNHxWNs3w

ZAŠTITA PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE – https://docs.google.com/forms/d/1Tu2gGOLEvRuR_vmbuaLtPJrR-AfoozTkwUvcu2qnkF8/edit?fbclid=IwAR1Wa8NEuwlp-QPpfAOaea8PUwgrEQf35hje1Xsf5Mw_Xf3B17g1EBZ-nBY

O UDRUŽENJU:

Udruženje Remiks osnovano je u Novom Sadu 2013. godine je sa ciljem unapređenja kvaliteta života ljudi u savremenom društvu. Misija udruženja je doprinos poboljšanju kvaliteta života ljudi, a posebno mladih kroz aktivizam, promociju pravih vrednosti, tolerancije i multikulturalnosti, neformalno obrazovanje, istraživačke aktivnosti, kulturne aktivnosti i volonterizam. U dosadašnjem radu aktivno smo učestvovali u konsultativnom procesu u vezi izrade nacrta Nacionalne strategije za podsticajno okruženje za razvoj civilnog društva za period od 2015. do 2019. godine, komentarisanju Nacrta predloga reformi politike zapošljavanja i socijalne politike gde su nam određeni predlozi usvojeni.

Povezana vest:  Novi otvoreni bazen i renovirani hoteli za ski sezonu na Kopaoniku

Podržali smo kandidaturu grada Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. (titulu koju je Novi Sad i dobio), a učestvujemo i u realizaciji ciljeva iz aplikacije OPENS 2019.

Uspešno sarađujemo sa brojnim organizacijama i institucijama kao i pojedincima, stručnim saradnicima iz zemlje i regiona. U 2018. godini započeli smo saradnju sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka.

Udruženje Remiks je član Novosadskog omladinskog foruma.