choomich_06Otvoren drugi deo CHOOMICH DESIGN DISTRICT-a

 

Beograd je od utorka, 14.decembra bogatiji za još jedan modni kutak. U večernjim satima otvoren je je drugi deo CHOOMICH DESIGN DISTRICT-a. Zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna, od 1.novembra Čumićevo sokače je ponovo IN mesto u gradu. Nekada prvi šoping mol u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa Zapada zamenili prazni lokali. Da Čumić ponovo postane trendi modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.

Povezana vest:  Samo uživaj uz uzbudljiv TikTok challenge

choomich_01Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Dejana Momčilović, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević.na inicijativu modnog tandema Punkuffer koji čine Bojan Milisavljević i Marko Nenadić.
Od 14.decembra 2010. CHOOMICH DESIGN DISTRICT biće bogatiji za još jedan sprat koji će sačinjavati sledeće radnje i dizajneri:
– Atippi-Aneta Tošić, Tamara Marjanović, Teodora Drakulović, Hristina Petrović i Marija Banjac
– Principesa Ana
– Aleksandra Lalić
– Olja Ćaćić
– Predrag Đuknić
– Delusion – Katarina Stefanović
– Jovana Marković
– Dejana Ivanišević
– GRQ studio – Cica i Goca
– La Gata
– Mirjana Nikčević

Povezana vest:  Stoto izvođenje predstave ‘’Let iznad kukavičjeg gnezda’’