Stižu nam novogodišnji praznici, a sa njima u Lidlovu ponudu od ponedeljka 18. novembra, stižu i sjajne ideje za poklone najmlađima. U pitanju je raznovrstan izbor visokokvalitetnih drvenih igračaka, koje će biti pravo iznenađenje ispod novogodišnje jelke za mališane i garantuju zabavne i opuštene sate za celu porodicu.

 Praznici su za roditelje često praćeni obavezama i neplaniranim situacijama, pa je sada pravi trenutak da se na vreme odaberu prikladni novogodišnji pokloni. Posebnu pažnju u prošlogodišnjoj Lidlovoj prazničnoj ponudi privukle su drvene igračke koje su napravljene od kvalitetnih materijala, podstiču motoriku, logično razmišljanje i kreativnost kod dece. One su i ove godine u Lidlu po povoljnim cenama – od ponedeljka, 18. novembra. Bilo da se radi o drvenoj kuhinji, kućici za lutke ili kockicama za slaganje, ove igračle aktiviraju sva čula, a ujedno su dugotrajne i održive.

Povezana vest:  Otvorena izložba “Koreni urbanizacije srpskog Beograda” u okviru akcije “Beogradizacija Beograda”

Lidlove igračke koje nose oznaku FSC sertifikata napravljene su od drveta iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a plastični elementi ili metalni detalji pravljeni su isključivo od materijala bez štetnih materija. Takođe, bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da roditelji mogu da budu bezbrižni ukoliko malo dete ponekad igračku stavi u usta. Pored toga, igračke koje poseduju sertifikat TÜV Rheinland (srp. TUV Rajnland) proverene su na bezbednost i nose oznaku usaglašenosti za sertifikovane igračke.

Povezana vest:  Revolucionarna nova formula pruža intenzivnu negu bez osećaja masnoće

Dr Snežana Milanović, diplomirani fizioterapeut i senzorno-integracijski pedagog, istakla je zašto su drvene igračke dobar izbor poklona: „Sa sazrevanjem motoričkih, čulnih i perceptivnih funkcija u detetu, javlja se funkcionalna igra. Sa jedne strane dete ispituje svoje funkcije, a sa druge karakteristike objekata. Drvene igračke iz Lidla upravo to omogućavaju i tako pomažu razvoj funkcionalne igre. Kako ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti, što je jako važno, kao stručnjak preporučujem visokokvalitetne drvene igračke iz Lidla, jer svojim karakteristikama doprinose razvoju dece.“

Povezana vest:  Dobrotvorna baletska predstava „Don Kihot“

Pored kvalitetno izrađenih drvenih igračaka, podsećamo da Lidl nudi i raznovrsne specijalitete iz Deluxe asortimana, koji svako jelo čine uspešnom gozbom. Uz Lidlove praznične proizvode, iz prehrambenog i neprehrambenog asortimana, vreme priprema postaje vreme iščekivanja. Praznici mogu da počnu.