Kraj godine je odlično vreme da učinimo dobro delo i poručimo drugima da je Nova godina idealna za nove početke i radosti. U želji da najmlađima iz ugroženih društvenih grupa pošaljemo poruku da su nam važni i da mislimo na njih, VOS Kreativno pero u saradnji sa Asocijacijom roditelja i ove godine, kao i prethodnih, pokreće veliku novogodišnju humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz.

Povezana vest:  Najudobniji jesenji favoriti iz nove Superdry kolekcije

Pozivamo vas da, zajedno sa vašom decom, budete širokog srca i u prostorije škole (Tolstojeva br. 58 i Čakorska br. 3) od 9. do 20. decembra donesete:

Slatkiše/slaniše, dugotrajne prehrambene proizvode

Igračke, knjige, školski pribor

-Odeću, rukavice, šalove, kape, šnalice, rajfove…

Zahvaljujući saradnji s predškolskom ustanovom Akvica, ove godine je otvoren još jedan punkt za prikupljanje donacija u Kragujevcu, na adresi Avalska 47. Predstavnici Asocijacije roditelja i VOS Kreativno pero će u poslednjoj nedelji decembra obradovati mališane iz Vršca, Knića i Niša. JOve godine pomoć je namenjena Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Carica Jelena“  iz Niša, u kojoj se obrazuju deca sa smetnjama u razvoju od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta, zatim deci iz socijalno ugroženih porodica, deci primaoca socijalne pomoći Centra za socijalni rad iz Knića, kao i Vršca .

Povezana vest:  Tim Evrope: EIB potpisao 40 miliona evra sa Banca Intesa Beograd za podršku srpskim malim biznisima

Pretražite garedobere, kutije sa igračkama i police sa knjigama i pronađite praznični duh darivanja!