Praznici su pred nama…

Obzirom da smo uvereni kako ne postoje ljubiteljke kozmetike koje ne vole da dobiju set fine i glamurozne kozmetike na poklon, NUXE je godine pripremio čak 5 neodoljivih poklon-setova iz sveta prirode i glamura.

Za žene koje vole cvetne i opuštajuće mirisne dodire, ili one kojima više odgovaraju senzualne ženstvene note – imamo ih sve. A tu su i nezaobilazne medene poslastice u paketu, stvorene za svaku žensku torbicu.

Ovog decembra zaljubite se u magično privlačne NUXE setove u glamuroznim, modernim pakovanjima koji će omiljenu ženu odvesti na mirisno putovanje u svet ženstvenosti i lepote.

Christmas Love Affair

Cena seta: 3.176 din.

Praznični cvetni set

Povezana vest:  KAMPANJA “INSPIRING GIRLS” (INSPIRACIJA ZA DEVOJČICE) USKORO U SRBIJI

Zaljubite se u čaroliju cvetnog sinonima kultnog suvog ulja za negu lica, tela i kose Huile Prodigieuse® Florale od 100 ml, u setu s umirujućim tonovima NUXE Body Opuštajuće mirisne vodice u spreju, 30 ml, koja poput nežnog milovanja, obasjava telo velom mekoće i užitka za sva čula.

Christmas Romance

Cena seta: 3.120 din.

Prazničnii Prodigieux® set

Za trenutke zavođenja uz kultne Prodigieux® mirisne note, kreirali smo set koju će osvojiti svaku ženu: ženstveni dodiri kultna NUXE nege sa 7 dragocenih i 100 % prirodnih ulja – Huile Prodigieuse® suvog ulja za negu lica, tela i kose (30 ml) – naglašeni su senzualnim mirisnim potpisom odgovarajućeg Prodigieux® parfema, 30 ml.

Povezana vest:  Cirque Éloize oduševio građane Njujorka

Under The Tree

Cena seta: 2.028 din.

Mirisni praznični set sa svećom

Ove zime neka nežni dodiri Huile Prodigieuse® višenamenskog suvog ulja (50 ml) obavijaju vaše lice, telo i kosu, dok treperavi plamen Prodigieux® sveće (70 g) širi poznatu mirisnu NUXE čaroliju svuda po vašem domu. Prava senzualna aromaterapija za trenutke opuštanja i čistog užitka.

Honey Winter

Cena seta: 1.525 din.

Medeni praznični set

Stvoreni za svaku žensku torbicu, medeni Rêve de Miel® proizvodi za negu i zaštitu ruku i usana ove su zime nezaobilazni pratioci omiljenih žena. Nagrađivana Krema za ruke i nokte (50 ml) bogata shea maslacem, medom, dragocenim prirodnim uljima i vitaminom E te izuzetno Hidratantni i zaštitni stik za usne (4 g), osvajaju svojim medenim mirisnim notama te beskrajno topivim, hranljivim teksturama.

Povezana vest:  Letnji izazov: Pretvorite svoje dvorište ili balkon u savršenu destinaciju za odmor

Best-seller set 2019

Cena seta: 2.748 din.

Praznični must-have set

Izbor najprodavanijih NUXE proizvoda u jednom praktičnom setu, oduševiće svaku ženu.

Izuzetno hidratantna Crème Fraîche® de Beauté 48H krema (30 ml) namenjena je obilnoj hidrataciji i zaštiti normalnog tipa kože. Kultna Huile Prodigieuse® suva ulja za negu lica, tela i kose osvajaju u klasičnoj varijanti za svaki dan (30 ml) te zlatnoj za posebne prilike (10 ml).

Hranljivi i obnavljajući Rêve de Miel®medeni balzam za usne (15 g), ‘must have’ je svetskih šminkerki i broj 1 za obnovu suvih usana.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u apotekama.