Kada je sa 19 godina doživela saobraćajnu nezgodu, svet joj se u sekundi okrenuo za 180 stepeni. I pored velike životne promene, odabrala je da razmišlja pozitivno i učini svoj ali i tuđe živote kvalitetnijim i srećnijim. Nataša Kovačević, bivša košarkašica i reprezentativka, predstavila je svoju priču u okviru Huawei kampanje „Jer moć je u tebi“.

 Nataša je sa 19 godina bila član svih reprezentativnih selekcija Srbije, igrala je na evropskom i svetskom prvenstvu u košarci i planirala inostranu karijeru. Međutim, život je, kako kaže, imao neke druge planove za nju.

Nakon saobraćajne nezgode, prvo o čemu je razmišljala jesu dve opcije koje su pred njom. Jedna je bila da se ceo život pita zašto se to baš njoj dogodilo i očajava zbog toga, a druga – da nastavi dalje. Njen život je dokaz da iz svake situacije postoji izlaz i da nas pozitivne misli i stav zaista vode i pozitivnom životu. Nakon nekoliko godina, napisala je knjigu i u njoj opisala svoj život do 22. godine, pokušavajući da objasni kako se izborila i pobedla u situaciji u kojoj se našla.

Povezana vest:  FOREO već drugu godinu zaredom podržava udruženje Žena uz ženu

Kampanja „Jer moć je u tebi“

Kompanija Huawei želi da pokaže da svako od nas poseduje moć da stvori i ispriča svoju priču, kao i da se od svojih snova nikada ne sme odustati, bez obzira na prepreke. Zbog toga, pozvala je naše mlade, uspešne ljude da ispričaju svoju priču i pokažu svima da je uspeh moguć i da svako od nas ima istu priliku, bez obzira na situacije koje vas na putu ka uspehu mogu snaći.

Povezana vest:  Coca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ukoliko i vi želite da podelite svoju priču i pridružite se herojima ove kampanje, to možete uraditi na sledećem linku: https://consumer.huawei.com/rs/campaign/yourstory/. Huawei zna da deljenje lične priče nije jednostavno, zbog toga svako ko odluči da to uradi ujedno se prijavljuje za motivacioni webinar koji će održati Michal Woroch – istraživač i putnik koji, zajedno sa Bartoszom Mrozekom, želi da osvoji Himalaje u električnim invalidskim kolicima.

Povezana vest:  Gardijan: Burek na 5. mestu najbolje ulične hrane

Pokažite svoju posvećenost onome u šta verujete, jer se moć nalazi upravo u vama!