Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja „Wedding Weekend“ već 19 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Tokom tri dana sajma, od 7-9. februara, u hotelu Hajat, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice.. 

Na 19. Wedding Weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri…a tokom Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima.

Tradicionalno, prvi dan Weeding Weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja „Revija poznatih“, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i 
predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Povezana vest:  Završen jedinstveni digitalni samit „Digital Hub Jahorina“