Kompanija Delight d.o.o. Beograd je na tržište plasirala novu kolekciju “Flex“ partnera kompanije Steelcase, koja timovima donosi kontrolu nad vlastitim radnim prostorom. Zahvaljujuči potpuno drugačijem načinu planiranja prostora, biranjem Steelcase Flex kolekcije odlučujete se za maksimalnu fleksibilnost radnih pozicija i nameštaja.

Steelcase Flex kolekcija  stvara dinamičan, timski radni prostor, dizajniran za spontanost, koji omogućava timovima da ga sami, u zavisnosti od zahteva radnog zadatka, jednostavno prilagođavaju svojim aktivnostima. Delovi nameštaja dobro funkcionišu i samostalno, ali baš kao i timovi, povezani rade bolje.

Povezana vest:  KOMPANIJA EKO SERBIA DONIRALA 5 MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV KORONA VIRUSA

Dizajnirana međusobno povezanim i pametnim detaljima, celokupna kolekcija omogućava zaposlenima da u nekoliko minuta preoblikuju svoj prostor, bilo da se radi o kreativnom, pokretnom, izolovanom ili povezanom radnom okruženju.

Članovi tima mogu da sede ili stoje oko visokih  Steelcase stolova iz Flex kolekcije, uz dovoljno mesta za lap-top i jutarnju kafu. Ukoliko radni zadatak zahteva kreativan rad sve što treba jeste da se spoje četiri Steelcase Flex stajaća stola. Članovi tima na taj način lako mogu da pristupe svim potrebnim informacijama i idejama.

Povezana vest:  Zaštita i hidratacija, vaša tajna kombinacija!

Za trenutke u kojima je fokus na prvom mestu, Steelcase Flex Free-Standing panoi s magnetnim ivicama omogućiće članovima tima da se ograde, birajući jednu od brojnih mogućih konfiguracija.

Kada su u pitanju materijali, kolekcija Steelcase Flex nudi širok spektar, podstičući kreativnost i samoizražajnost, omogućujući vam da kreirate timska okruženja koja su jedinstvena. Ponuda materijala sadrži veliki izbor furnira, laminata, tekstila, luksuznih premaza i boja koji čine Steelcase Flex – kao i čitavo radno iskustvo –unikatno vašim.

Povezana vest:  Grand kafa nagradila potrošače kreativnim novogodišnjim setovima

Steelcase Flex  2

Porodicu Steelcase Flex proizvoda čine mobilni uređaji, sedeći i stajaći stolovi podesive visine, pregradni panoi, timska kolica, integrisani utikači i razni drugi dodaci. Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati na  https://www.steelcase.com/products/desk-systems/steelcase-flex-collection/