Uživajte u predivno mekim usnama! Novi Labello Caring Scrub balsam u dve razigrane varijante savršen je za negu usana u pokretu i čini ih baršunasto mekim.

UMESTO KOD KUĆE, PILING U POKRETU!

Lepe usne deluju privlačno svima, ali zahtevaju dodatnu negu, baš kao i lice! Upravo zato, potreban nam je efikasan i praktičan proizvod za negu usana koji možemo da koristimo svuda i u svakom trenutku. Novi Labello Caring Scrubs čini usne SUPER MEKIM za tren oka. Nežne čestice pilinga uklanjaju izumrle ćelije ali ne iritiraju kožu. Ove čestice se jednostavno rastvaraju kada razmažete usne, bez brisanja ili ispiranja.

Nova Labello formulacija – senzacija godine

Novi Labello Caring Scrub balsami su prvi Labello pilinzi za usne u stiku za negu usana. Oni sadrže prirodne čestice pilinga od kukuruznog skroba. Ove čestice su veoma nežne prema koži u poređenju sa sastojcima običnog pilinga, kao što je šećer koji sadrže proizvodi drugih brendova. Ono što je najbolje u vezi sa ovim balsamom: nema brisanja. Razmazivanjem usana čestice se rastvaraju i čine usne svilenkasto glatkim i negovanim. Osetite Labello negu!

Povezana vest:  Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Uživajte u predivno mekim usnama uz Labello Caring Scrub balsam

Labello za piling usana je dostupan u dve fantastične arome  – aloe vere i ulje šipka, a mogu se  koristiti i kao prajmer  za nanošenje ruža. Novi Labello Caring Scrubs čini usne NEODOLJIVO MEKIM – svuda i u svakom trenutku.

Stik ima praktično pakovanje neobične teksture za lakše pronalaženje u torbi!

ZBOGOM ISPUCALE USNE! Zašto piling za usne treba da bude sastavni deo vaše svakodnevne rutine za negu lepote

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013, Grad Čačak organizuje doček i 31. decembra i 13. januara

Piling uklanja izumrle ćelije i ispucali sloj kože. Pored toga, on pospešuje cirkulaciju krvi i ističe prirodnu boju usana. Piling može da se koristi kao priprema za negu usana jer omogućava bolje upijanje aktivnih negujućih sastojaka i masira kožu usana. Rezultat: svilenkasto meka koža i prirodna ružičasta boja usana.

Labello Caring Scrub balsam sa uljem šipka, 4,6 g, preporučena maloprodajna cena 315 dinara

 

Labello Caring Scrub balsam sa organskom aloe verom, 4,6 g, preporučena maloprodajna cena 315 dinara