Grand kafa Strong – idealna jača kafa i pokloni za vas!

Svi mi koji uživamo u kafi imamo velika očekivanja od šoljice ovog napitka. Pogotovo mi, strastveni ljubitelji, čija su čula i potrebe razmaženi, pa u trenucima ispijanja omiljenog napitka želimo savršenstvo. Za sve nas koji prilikom prvog gutljaja kafe želimo pun i uzbudljiv doživljaj koji pokreće, Grand kafa Strong, intenzivnog mirisa i punog ukusa koji dugo traje, je pravi izbor.

Jača doza energije za savršen početak dana

Bilo da ste ranoralinac ili spavalica, svima je poznat onaj osećaj kada nam je teško da ujutru ustanemo i razbudimo se. Koliko god sna da dobijemo, jednostavno je ponekad gotovo nemoguće ustati i napustiti topao i udoban krevet. Potrebna nam je kafa čiji će nas prvi gutljaj pokrenuti na akciju! Baš takva je Grand kafa Strong, posebno napravljena za potrošače kojima je neophodan dodatni, jači izvor energije koja momentalno pokreće. Idealni jutarnji saveznik, neodoljivog ukusa i mirisa, prati nas tokom dana i ne samo da nam pomaže da održimo tempo, već nam pruža i dodatnu energiju i pokreće nas na akciju!

Povezana vest:  Probaj ukuse leta i uživaj uz Barcaffe Lattiato + GIVEAWAY

Tajna je u punom ukusu i raskošnoj peni

Naravno, najvažnije nam je da kafu karakteriše savršeno balansiran ukus – ni prejak ni preslab, već baš onako po meri. Pun ukus Grand kafe Strong, intenzivne i senzualne arome pravi su „praznik za čula“. Osim punog ukusa koji pokreće, Grand kafa Strong pruža i pravi vizuelni užitak – kao napitak intenzivne tamno braon boje i bogate, raskošne pene u svakoj šoljici. Grand kafu Strong izdvaja jedinstven način mlevenja i pečenja, kao i pažljiv odabir kafe. Naime, kako bi se oslobodila prirodna snaga kofeina i poprimila tamnija čokoladna boja, zrna kafe se nešto jače peku, a potom i melju na tradicionalan način, kamenim mlinovima. Zrna kafe tako oslobađaju posebna aromatična ulja, koja doprinose intenzivnoj aromi, kao i kompleksnom, ali potpunom ukusu prave kafe.

Povezana vest:  Korona i njeni preci – maske i bolesti na bečkom dvoru

Pored uživanja u karakterističnom punom ukusu, Grand kafa Strong će vam doneti dodatnu dozu energije za svaki dan i doprineti jačem iskustvu uživanja u nezaobilaznom dnevnom ritualu. Probajte istovremeno jaku i pitku, a fino mlevenu Grand kafu Strong, i prepustite se uzbudljivoj jačini koja  pokreće! Neka bude jača!

A mi za vas imamo iznenađenje! U saradnji sa prijateljima iz Grand kafe imamo za vas  5 paketa Grand kafa Strong. Sve što je potrebno je da nam na mail [email protected] pošaljete kako se vi razbuđujete ujutro i uz to svoje podatke – ime i prezime, adresa, grad i kontakt telefon.  Igramo se do četvrtka, 27. februra u 20 časova, pet najzanimljivijih odgovora nagradićemo Grand kafa Strong paketom,  a imena dobitnika objavljujemo na našoj FB strani.

Povezana vest:  Poklon akcija u susret Danu zaljubljenih - knjiga Vulkan izdavaštva + Raffaello dezert