Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novu svežinu i blistavost.  Istovremeno, dubinska, 24-časovna hidratacija vraća joj jedrinu i ublažava bore!

Mnogo toga znamo o nezi i antiage nezi kože. Ipak, svi smo svesni da je najefikasniji eliksir lepote – sreća. Za sreću je, sa druge strane, najpotrebnija ljubav. Zaljubljenost daje našem pogledu poseban sjaj koji svi primećuju. Ukoliko je dodatno i naša koža lepa i blistava, ni umor ni godine ne mogu narušiti taj sjaj.

Ali, da li danas, kada sa svih strana dobijamo mnoštvo informacija kako negovati kožu, sa istom sigurnošću možemo da kažemo šta je našoj koži potrebno da bi bila „srećna“, a time lepa i podmlađena?

Odgovor na ovo pitanje krije jedna reč – voda!

Voda čini 60% našeg tela. Ona je najvažniji element našeg organizma, neophodan za njegovo funkcionisanje. Nedostatak vode čini naš organizam podložnim mnogim negativnim uticajima i doprinosi da se osećamo umorno.

Isto važi i za našu kožu. Ukoliko nije dovoljno hidrirana gubi svežinu, jedrinu i sjaj, na površini se pojavljuju bore, postaje osetljivija na zagađenje i stres, brže stari, izgleda umorno….

Povezana vest:  Tradicionalni jesenji sajam cveća u Delta Cityju

Zato je osnova svake dobre nege – hidratacija.

Abeceda hiriranosti i lepote kože

Dva najpoznatija i najpouzdanija “čuvara” hidriranosti kože su hijaluronska kiselina i glicerin. Ove dve supstance, koje prirodno sadrži naša koža, imaju sposobnost da vezuju velike količine vode i sprečavaju njen gubitak.

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster, na potpuno jedinstven način, u serumu ultra-lagane formulacije, udružuje dejstvo ova dva sastojka. Rezultat je trenutna i intezivna 24-časovna hidratacija kože.

Kap ovog seruma ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme, daće vašoj koži novu svežinu, blistavost i jedrinu i umanjiti sitne bore na površini.

Moć jedne bočice

Formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Boostera sadrži samo 11 sastojaka, a njegovo moćno dejstvo počiva, pre svega, na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina.

Prodirući u dublje slojeve kože, hijaluronska kiselina kratkog lanca vezuje vodu i zadržava je u dubljim slojevima kože. Zahvaljujući tome, koža dobija novi volumen, izgleda zategnutije i čvršće. Hijaluronska kiselina srednjeg  lanca, obezbeđuje hidriranost površinskog sloja kože, pa je ten svež i ima zdrav sjaj, a bore su ublažene.

Povezana vest:  Kajakašica Olivera Moldovan i rvač Aleksandar Maksimović pripremali su "Obroke za šampione" u MAXI supermarketima

Poznat kao komponenta takozvanog „prirodnog vlažećeg faktora“ (NMF), glicerin ima sposobnost privlačenja i vezivanja vode i sprečava njen gubitak. Zato je savršen partner hijaluronskoj kiselini u formulaciji koja obezbeđuje koži 24 časa optimalne hidriranosti.

Tokom kliničkih i dermatoloških istraživanja u kojima je učestvovalo 120 žena od 25 do 40 godina, 100% učesnica potvrdilo je da Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster trenutno hidrira kožu i nakon samo dve nedelje upotrebe daje joj vidljivu jedrinu, dok se 99% njih izjasnilo i da ublažava prve bore.

Kako da koristite svoj Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster?

Izuzetno lagan i osvežavajući, ovaj serum prijatan je za upotrebu, brzo se upija, a samo par minuta nakon nanošenja koža je glatka, nežna na dodir i izgleda sveže.

Idealan je za kožu kojoj nedostaje hidratacija, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna. Pogodan je čak i za osetljivu kožu. Zbog svoje izuzetno lagane strukture posebno odgovara osobama koje ne vole preparate koje osećaju kao “teške” nakon nanošenja. Njegova efikasnost i podnošljivost na koži klinički su i dermatološki dokazani.

Povezana vest:  Lajflajn Grčka organizovala humanitarni događaj za bolnicu u Atini

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster može se koristiti u svim godinama, samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za negu. Preporučljivo je da se sa upotrebom počne u 20-tim kada se na koži pojavljuju prve bore. Intezivna hidratacija koju pruža učiniće kožu mekom i lepom, umanjiti prve bore, ali i odložiti pojavu drugih znakova starenja.

U kasnijim godinama, uz redovnu antiage negu, Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster obezbediće koži dodatnu, trenutnu i dugotrajnu hidarataciju koja je osnova podmlađenog i svežeg izgleda.

I još za kraj….

Prijatan cvetni miris Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Bustera doprinosi osećaju osvežavajuće nege. Trenutna i intezivna hidratacija, koja se odmah nakon upotrebe očigledno vidi na vašoj koži, učiniće da vaš odraz u ogledalu blista posebnim sajajem. To je ponekad sve što nam je potrebno za sreću na početku i kraju dana u kome glavnu ulogu igra ljubav – prema sebi i drugima.