OMV Srbija je pokrenula kampanju da se svim zdravstvenim radnicima koji posete benzinske stanice OMV omogući da dobiju besplatnu VIVA kafu po njihovom izboru.

U današnje vreme kada se ceo svet bori sa posledicama koje je izazvala pandemija korona virusa i kada se život većine stanovnika naše planete okrenuo u potpuno neočekivanom pravcu, današnji moderni heroji su uvek tu i brinu se o našoj dobrobiti u ovoj borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Povezana vest:  Majkl Daglas optimističan u vezi s ozdravljenjem

Zato je, u znak podrške, u celoj mreži OMV stanica u Srbiji tokom trajanja vanrednog stanja svim zdravstvenim radnicima omogućen barem kratak predah uz omiljeni topli napitak.

S obzirom da zbog mera koje su na snazi VIVA restorani ne rade, kafe su dostupne u varijanti za poneti.

Zbog podrške svim nadležnim službama, dvanaest stanica u OMV mreži ima celodnevno dežurstvo, dok je radno vreme ostalih od 07 do 16h radnim danima, subotom od 07 do 12h a nedeljom su zatvorene.

Povezana vest:  BUDITE SOLIDARNI – Podržite kampanju "Škola za superheroje"

Više informacija o vanrednom radnom vremenu stanica i poštovanju mera tokom vanrednog stanja može da se pogleda na OMV Srbija internet sajtu: https://www.omv.co.rs/sr-rs/ovde-smo-zbog-vas