U susret uskršnjim praznicima, kompanija Aksa donirala je Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbija i Klinici za ginekologiju i akušerstvo Narodni front u Beogradu, kao i ustanovama za decu bez roditeljskog staranja i sa smetnjama u razvoju širom Srbije proizvode u vrednosti 4,8 miliona dinara.

Klinikama za ginekologiju i akušerstvo, kao pomoć u borbi sa epidemijom virusa COVID-19, donirani su proizvodi u vrednosti od 2,6 miliona dinara. Donirani su proizvodi za mame i bebe za kojima se u ovim ustanovama javila najveća potreba, a to su pelene, vlažne maramice, posteljine, tetra pelene, benkice, bezkontaktni toplomeri i drugo.

Povezana vest:  Pet promena na dnevnom nivou uz koje ćete izgubiti kilograme

Drugi deo donacije u igračkama namenjen je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, kao i za decu sa smetnjama u razvoju u 11 gradova Srbije u vrednosti od 2,2 miliona dinara.

U ovakvim vremenima, važno je pokazati solidarnost sa zajednicom i pobrinuti se da se rast i razvoj dece nesmetano odvija. Želja je da se novopečenim roditeljima poruči da, iako je na snazi nesvakidašnja situacija, neko misli na njih. S druge strane, Aksa se odlučila na ovu donaciju kako bi praznične dane u izolaciji deci učinila veselijim i zanimljivijim.

Povezana vest:  DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”, Promotivna prodaja ulaznica do 15. septembra

„Kada su vremena teška, osećamo potrebu da stanemo uz roditelje, koji uz puno brige, odgajaju nove naraštaje koji treba što manje da osete pritisak okruženja u kojem rastu i postanu srećni i dobri ljudi. Na ovaj način Aksa pokazuje zahvalnost zajednici u kojoj posluje i poziva i druge kompanije da slično postupaju, jer je briga o najmlađima naš kako lični tako i profesionalni prioritet.“ poručila je Ivana Cvejić, Direktor Marketinga u Aksi.

Igačke će pre praznika biti isporučene sledećim ustanovama: Dom za decu „Kolevka“ Subotica, ,,Zračak“ iz Čačka, Kragujevac prihvatilište za decu i mlade, Dnevni centar „Alternativa“, za decu i mlade sa invaliditetom, a nakon završetka vanrednog stanja i ustanovama u Beogradu, Pančevu, Užicu, Šapcu, Novom Pazaru, Smederevu, Novom Sadu i Nišu.

Povezana vest:  Blaga i efikasna nega uz NIVEA 3u1 micelarnu vodu za sve tipove kože

Uskršnji praznici su vreme za decu i to ne treba da se promeni bez obzira na situaciju u zemlji i svetu. Kompanija Aksa će i u narednom periodu nastaviti da  radi na kontinuiranoj podršci porodicama, kao i da podržava aktivnosti za decu kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi se podstakao njihov rast i razvoj.

PHOTO: Foto Sale