laura_amatti04.jpgPredstavljeni organski peškiri – jedinstveni proizvod na srpskom tržištu

 

Predstavljanje jedinstvenog proizvoda na tržištu Srbije, peškira od organskog pamuka, izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i novinara. Ovim je potvrđeno da ljudi sa ovih prostora sve više brinu o očuvanju prirode i svojoj okolini.

Na konferenciji za štampu predstavnici kompanije Studio Moderna, zajedno sa jednim od najvećih zagovornika zdravog života dr Sašom Plećevićem, poznatijeg kao Dr. Feelgood, istakli su koliko je važno čuvati prirodu i zdravlje.

Povezana vest:  Rijanina voštana figura u Las Vegasu

-Najvažnija stvar u životu je preventiva – skrenuo je pažnju je Dr. Feelgood prisutnima i podsetio ih na privilegiju da verni potrošači Mercatora i Rode imaju priliku da obezbede sebi ove neverovatne organske peškire po promotivnim cenama, još samo do 27. februara!

Pored toga što je zdravije koristiti peškire od ogranskog pamuka, oni obezbeđuju neverovatnu mekoću, imaju izvanrednu moć upijanja i izuzetno brzo se suše. Organic peškiri u bojama prirode: zelena (trava), bež (kamen), plava (nebo) i smeđa (zemlja) oplemeniće svako kupatilo i sačuvati zdravlje korisnika.

Povezana vest:  Njujorčanin Elis Osvalt svoju knjigu o Nikoli Tesli promovise u ADA MALLu

Naime, poznato je da je koža  organStrukturna jedinica životinje ili biljke koja služi posebnoj svrsi. koji u većoj ili manjoj meri apsorbuje sve što se na njoj nalazi, pa tako i hemikalije, koje se koriste u uobičajenoj izradi odeće. Tu se pre svega misli na pesticide i metale koji se nalaze u bojama za tkaninu. Ljudi, koji su preko odeće ili na neki drugi način izloženi delovanju pesticida, mogu ozbiljno ugroziti svoje zdravlje.

Povezana vest:  NIVEA Stress Protect Anti-Perspirant dezodoransi za žene i muškarce kao dodatna zaštita za samouverenost u stresnim situacijama

Međunarodni GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifikat, koji imaju svi proizvodi u ovoj ponudi su potvrda primene globalnih standarda za obradu tekstila izrađenog od organskih vlakana, koji poštuju visoke kriterijume zaštite čovekove okoline.