Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu zato što je klimatizovane kancelarije i vrelina okružanja stavljaju pred dodatne izazove?

Visoke temperature i intezivno sunčevo zračenje ugrožavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože, zbog čega brže gubi vodu i postaje dehidrirana i izgleda umorno i bez sjaja. To stanje kože često osećamo i kao zategnutost i osetljivost na dodir.

Ako pri ruci imate novi Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej sve je pod kotrolom. Za razliku od sprejeva koji sadrže samo čistu vodu koja brzo isprava ostavljajući kožu još suvljom nego pre, Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej pružiće vašoj koži trenutnu, ali i dugotrajnu hidrataciju. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir.

Povezana vest:  SRPSKI RULET OSVAJA SVETSKA KAZINA

Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej odgovara svim tipovima kože i može se koristiti redovno i preventivno ili kad god osetite da je to vašoj koži potrebno.

Osim vaše kože, u osvežavajućem iskustvu upotrebe ovog preparata uživaćete i vi, a obradovaće vas i poklon – atraktivna termos boca koja vas uz kupovinu ovog preparata očekuje u bolje snabdevenim apotekama!

INFO PLUS:

Povezana vest:  Razvoj veština za sveobuhvatnu primenu veštačke inteligencije

Dobro hidrirana koža je glatka, meka i izgleda mlađe. Optimalna hidriranost prvi je uslov njene lepote i zdravlja. Tokom letnjih dana naša koža gubi više vode, a time i svež izgled. Zato je neophodno da joj kroz redovnu, ali i dodatnu negu pružimo intezivnu i dugotrajnu hidrataciju.

  • Za celodnevnu dubinsku hidrataciju i blistavost vašeg lica pobrinuće se Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster serum koji trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novi sjaj i jedrinu uz efekat popunjavanja bora.
  • Odvojite pet minuta za Eucerin® Hyaluron- Filler masku za lice. Hijaluronska kiselina koju sadrži instant će vratititi njen blistavi mladalački sjaj.
Povezana vest:  BAJK PARKING ZA EKOLOGIČAN DIZAJN