Izvlacenje nagrade 2Izvučeni dobitnici nagradne igre „Lista novogodišnjih želja“

 

Velika nagradna igra Delta Cityja „Lista novogodišnjih želja“, završena je večeras svečanim izvlačenjem srećnih dobitnika.

Od ukupno 70 000 hiljada kupona, na kojima su bile ispisane liste želja, svaka u vrednosti od 100 000 dinara, tri dobitnika su imala sreću da im se želje i ostvare, a to su Ana Živanović, Miloš Antić i Sara Stanković. Neke od njihovih želja su bile da postanu vlasnici lap topa, novih čizama, prstena, sata ali i zlatnog prstena.

Povezana vest:  Uz novi NIVEA Q10 serum neka ti do izražaja dođe lice, a ne bore

Marina i BojanSvečanoj atmosferi doprineli su pevač Bojan Marović, koji je izvukao srećne dobitnike, poznata voditeljka Marina Kotevski, koja je vodila program dodele nagrada kao i članovi “Bla, bla benda” koji su bili zaduženi za dobru muziku u kojoj su uživali posetioci Delta Cityja.

Podsetimo, nagradna iga “Lista novogodišnjih želja” trajala je mesec dana. Pravo na učestvovanje u nagradnoj igri imali su svi posetioci Delta Cityja koji su upisali svoju listu želja, od najviše pet proizvoda iz celokupne Delta City ponude čija je ukupna vrednost do 100 000 dinara i to na specijalnim kuponima, koje su zatim ubacivali u kutiju na centralnom atrijumu.

Povezana vest:  Dani Praga u Beogradu