Dvanaesta međunarodna konferencija posvećena menadžmentu „Global Peter Drucker Forum“ održaće se 29. i 30. oktobra 2020. godine u Beču.

Na ovogodišnjem skupu pod motom „Liderstvo svuda – novi pogled na menadžment“ diskutovaće se o rukovođenju u svetu posle korone. Za okruglim stolovima biće reči o „budućnosti kancelarije“ i životu sa koronavirusom odnosno kuda će nas kovid odvesti i kako će izgledati liderstvo.

Povezana vest:  President mladi kajmak - ukus tradicije u modernom pakovanju

Kriza izazvana koronavirusom podrazumeva odlične menadžerske i liderske veštine. Lideri mogu da uspeju, ali i da podbace u razlikovanju važnog od nevažnog, donošenju kratkoročnih odluka i anticipiranju dugoročnih posledica. Neke od tema će biti vrednosti, kultura organizacije, otkrivanje i razvoj talenata i društvena odgovornost preduzeća. Razgovaraće se i o razvoju i podizanju kvaliteta liderstva, ponašanju efikasnih lidera kao i o tome da li je Drukerov model „efikasnog rukovodioca“ još uvek ispravan.

Povezana vest:  Sutra izložba mladih dizajnera u Parobrodu

 

Forum Peter Druker je prvi put održan 2009. godine u Beču i u međuvremenu je postao jedna od vodećih globalnih konferencija o menadžmentu. Nazvan po jednom od najuticajnijih teoretičara menadžmenta, ovaj skup svake godine okupi stručnjake iz celog sveta, a održava se u organizaciji društva „Peter Drucker Society Europe“.

Više informacija: https://www.druckerforum.org/home/

PHOTO: Global Peter Drucker Forum

Povezana vest:  Vitni Tompson Adel ponudila milion funti za saradnju