Klub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle na izuzetan prijem.

Ovo važno kulturno mesto u srcu Beograda, koje sledeće godine slavi 75 godina postojnja menjalo se zajedno sa Beogradom, nikada ne gubeći na autentičnosti, okupljajući uvek zanimljive ljude, intelektualce, umetnike, boeme…

Povezana vest:  Italijanski brend o kom svi pričaju, Luisa Spagnoli stigao je u prodavnice Fashion&Friends

Od danas, na adresi Francuska 7, pored bašte Kluba književnika, koja je postala centralni deo ovog restorana, legendarni Klub se budi i nastvlja svoj život.

Klub će imati nešto drugačiji koncept u odnosu na baštu, sa posebnim jelovnikom i programom, a radno vreme biće tri dana nedeljno, od četvrtka do subote od17:00 do 23:00.

Povezana vest:  Nova druženja sa Janom Dačović u Požarevcu i Kruševcu

Branko Kisić, šef kuhinje, koga smo upoznali ove godine, hrabro je preuzeo posao i uneo promene, koje su brzo bile prepoznate i prihvaćene.

Nastavljamo da podržavamo slobodoumnost, hrabre ideje, umetnost i građanski duh. Na starom mestu uz nostalgičnu hranu i kvalitetnu muziku nastaviće se mnoge debate o životu… – kaže Branko Kisić.

U skladu sa propisanim merama, Klub je sinoć otvoren.

Povezana vest:  Modni događaj "Reci ruKom" u Mikser Houseu

www.klubknjizevnika.rs

PHOTO: Luka Cako