Aplikacija Glovo je u svoju ponudu dostave svega i svačega uvrstila i asortiman Tehnomanije proširujući svoju ponudu svima kojima je veći komfor i prioritet online kupovina. Saradnja sa Tehnomanijom kupcima pruža mogućnost da, za manje od sat vremena, dobiju uređaje na svojoj adresi.

Ostaje i dalje da takav način kupovine odlikuje izuzetna lakoća poručivanja. Sve što je potrebno je da kupac preuzme Glovo aplikaciju, u njoj označi Tehnomaniju i odabere nešto iz bogatog asortimana. U ponudi se mogu pronaći najrazličitiji mali kućni aparati, sve za kuću, telefoni, TV – audio video, gaming i IT oprema, punjači, baterije, kablovi. U situaciji kada vam je prazna baterija na telefonu ili kompjuteru a punjač se pokvario ili ne možete da ga pronađete- upravo to možete naručiti iz Tehnomanije a Glovo će vam dostaviti za manje od 45 minuta.Ukoliko su vam hitno potrebne slušalice, kabl ili baterije za neki uređaj, Glovo aplikacija je pomoć u pravi čas tokom svakodnevnih aktivnosti. Kupac svoju porudžbinu može pratiti online u realnom vremenu, a do 30. novembra kupcima Tehnomanija arikala obezbeđena je besplatna dostava putem Glovo aplikacije.

Povezana vest:  Beč - prestonica detlića u Evropi

„Za kratko vreme poslovanja, kompanija Glovo je sa svojom aplikacijom doprinela daljem kontinuiranom rastu online kupovine prvenstveno raznolikom ponudom restorana i asortimana proizvoda tehnike i artikala za kuću koji se mogu pronaći na aplikaciji brendova koji su u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Pančevu i Subotici omiljeni,“ izjavio je Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo Srbija.

Povezana vest:  Preminuo milijarder Dajhman, evropski Bog obuće

Isporuka Tehnomanija uređaja putem Glovo aplikacije moguća je u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, a u narednom periodu planirano je širenje partnerstva i na druge gradove u Srbiji.

 

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­