Tokom prethodnih meseci P&G brendovi Ariel i Lenor u saradnji sa udruženjem „Prijatelji dece Srbije“ predstavili su zajedničku kampanju Novi početak za nove bebe  u okviru koje su donirane posteljine za bebe u cilju poboljšanja uslova u porodilištima u Srbiji.

U okviru kampanje koja je započeta 1. septembra, donirano je 2.400 posteljina za bebe porodilištima u Beogradu, Valjevu, Senti, Vršcu, Lazerevcu, Zrenjaninu, Novom Sadu, Kikindi i Somboru, a u narednim mesecima dragocena pomoć stiže za još 15 porodilišta širom Srbije.

,,Naš cilj, koji pokušavamo da ostvarimo uprkos ograničenim sredstvima, je da prostor u kome borave majke i bebe što manje liči na bolnicu, već na kutak u kome će se mame osećati prijatno. Dovoljna količina posteljina za bebe pruža mogućnost da se krevetić presvuče onoliko često koliko je potrebno, čime se ispunjavaju najviši higijenski strandardi koje treba sprovoditi na neonatološkim odeljenjima, ali takođe utiče i na zadovoljstvo mama boravkom u porodilištu.  Zahvaljujemo se kompaniji P&G i udruženju Prijatelji dece Srbije što su razumeli i prepoznali potrebe porodilišta, kao i na ovoj plemenitoj donaciji koja će učiniti boravak mama i beba u porodilištu lepšim i kvalitetnijim”, rekla je prim. Dr. Olga Stanojlović, šef odeljenja neonatologije KBC Zvezdara.

Povezana vest:  Otvaranje Katapult shopa u Delta City-ju 15. decembra

P&G brendovi Ariel i Lenor, koji su sastavni deo velikog broja domaćinstava u našoj zemlji, pokrenuli su plemenitu kampanju „Novi početak za nove bebe“ kako bi podržali lokalnu zajednicu i dali doprinos za poboljšanje uslova u porodilištima. Ariel i Lenor zajedno čine sjajnu kombinaciju i pružaju miris, svežinu i čistoću,  kao i sigurnu podršku za mirisni početak novorođenim bebama koje od prvog dana na ovome svetu sanjaju prve snove na čistoj i mekoj posteljini.

Povezana vest:  Cirque Éloize oduševio građane Njujorka

Ova plemenita kampanja trajaće do 30. juna 2021. godine, a učešće je prilično jednostavno – od svakog proizvoda Ariel PODS ili Lenor, kupljenog tokom navedenog perioda u prodavnicama Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop & Go, P&G izdvaja sredstva za udruženje „Prijatelji dece Srbije“ i kupovinu novih posteljina za bebe za preostala porodilišta širom Srbije.

Povezana vest:  Zvezde kod Tipsarevića – tenis za humanost!