Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračke ili slatkiši, kažu iz ove Organizacije

Podrška ugroženim grupama i deci bez roditeljskog staranja, njihova edukacija, usavršavanje, organizacija događaja koja će im izmamiti osmeh… Već sedam godina Centar za unapređenje društva se trudi da ulepša detinjstvo mnogim mališanima kojima je potrebna pomoć, a tradicionalnu manifestaciju “Snežni osmeh” podržala je kompanija Mozzart koja je dala sredstava za poklone.

Povezana vest:  Koji su vitamini potrebni vašem organizmu, saznajte od lekara online

Nekoliko nedelja unazad na adrese brojnih udruženja stižu darovi koje je obezbedila ova društveno-odgovorna kompanija, a Dušica Jeleč, jedan od osnivača Centra kaže da ovakav vid pomoći mnogo znači u prazničnim danima.

– Naš “Snežni osmeh” je samo jedna u nizu akcija kojima pokušavamo da mališanima iz osetljivih grupa učinimo srećnije detinjstvo. Mi se trudimo da kroz ovu našu akciju decu dodatno i edukujemo i da im osmislimo neke dodatne sadržaje. Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračka ili slatkiši – kaže Jeleč.

Povezana vest:  Procter & Gamble i Fondacija Divac po drugi put udružili snage, kako bi na direktan način podržali napore Srbije za pomoć izbeglicama sa Bliskog istoka