Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračke ili slatkiši, kažu iz ove Organizacije

Podrška ugroženim grupama i deci bez roditeljskog staranja, njihova edukacija, usavršavanje, organizacija događaja koja će im izmamiti osmeh… Već sedam godina Centar za unapređenje društva se trudi da ulepša detinjstvo mnogim mališanima kojima je potrebna pomoć, a tradicionalnu manifestaciju “Snežni osmeh” podržala je kompanija Mozzart koja je dala sredstava za poklone.

Povezana vest:  Srpski gejming šampion leti za Brazil!

Nekoliko nedelja unazad na adrese brojnih udruženja stižu darovi koje je obezbedila ova društveno-odgovorna kompanija, a Dušica Jeleč, jedan od osnivača Centra kaže da ovakav vid pomoći mnogo znači u prazničnim danima.

– Naš “Snežni osmeh” je samo jedna u nizu akcija kojima pokušavamo da mališanima iz osetljivih grupa učinimo srećnije detinjstvo. Mi se trudimo da kroz ovu našu akciju decu dodatno i edukujemo i da im osmislimo neke dodatne sadržaje. Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračka ili slatkiši – kaže Jeleč.

Povezana vest:  Beč 9. put zaredom grad sa najboljim kvalitetom života na svetu