Mnogi sportisti, ali i rekreativci uverili su se u činjenicu da korišćenje neadekvatne opreme neretko rezultira raznim povredama, koje mogu stati na put ka ostvarivanju sportskog cilja. Sa željom da ljubiteljima trčanja pruži obuću koja će se svojom revolucionarnom strukturom postarati da do povrede ne dođe, brend NIKE predstavio nam je ne jedan, već dva nova modela – Nike React Infinity Run 2 i Nike ZoomX Invincible Run, koji uz najnoviju tehonologiju dolaze i sa savremenom, modernom siluetom.

Povezana vest:  ZdravoRastimo turnir znanja je u toku: pozovite klince da se takmiče i osvoje vredne nagrade

Nike React Infinity Run 2 predstavlja poboljšanu verziju prvog React Infinity Run modela i fuzijom usavršenih Flyknit i Flywire tehnologija pruža bolju amortizaciju, stabilnost i udobnost pri trčanju. Ovaj model osmišljen je kako bi svim ljubiteljima trčanja obezbedio opremu koja usled velike brzine pruža neophodnu potporu i adekvatnu prozračnost, dok ga atraktivan izgled čini idealnim i za everyday wear. Drugi model, koji u sastavu svog đona ima specijalnu ZoomX penu – Nike ZoomX Invincible Run, gotovo je stvoren za prevazilaženje sopstvenih trkačkih rekorda na duže staze. Naučnici koji stoje iza ovog modela preneli su geometriju klackalice u Nike ZoomX Invincible Run i obezbedili mu širu postavu prednjeg dela patike, što dovodi do fluidnijeg koraka i stabilnijeg doskoka. ZoomX pena pruža neverovatan povratak kinetičke energije, više nego bilo koji drugi model brenda NIKE, te ujedno sprečava i brzo umaranje stopala.

Povezana vest:  Schwarzkopf & Henkel nudi posebnu ponudu za božićne i novogodišnje praznike

Nike React Infinity Run 2 i Nike ZoomX Invincible Run poprimili su zavidan broj pozitivnih kritika od strane ljubitelja sporta i sneaker kulture širom sveta, a svi zainteresovani ova dva modela mogu pronaći u NIKE shop-u u TC Ušće, Ada Mall i Galeriji Belgrade.