Priuštite sebi Eucerin® anti-age negu uz upotrebu rolera od rozenkvarca koji doprinosi efektima jedinstvenog Eucerin® holističkog dermo kozmetičkog pristupa i prija kako vašoj koži, tako i duhu i telu!

Kada kažemo trenutak za sebe, mnogi od nas pod tim podrazumevaju meditaciju, čitanje ili popodnevni odmor… Mnogo je varijacija na ovu temu. Ali, svima je zajedničko da trenutak za sebe prepoznaju u momentima kada se bave negom.

Taj momenat kada se pred ogledalom ili u miru svog doma posvećujemo nezi kože pripada samo nama i osim što doprinosi lepoti i zdravlju naše kože, podstiče dobro raspoloženje i podiže samopouzdanje, jer znamo da radimo nešto dobro za sebe.

Povezana vest:  ZELENI UTORAK U ADA MALL-u

Da bi ti trenuci bili baš to što želimo da budu, veoma je važno da u toku nege upotrebljavamo efikasne preparate koji odgovaraju potrebama naše kože i pružaju joj ono što joj je potrebno, ali i da postupak nege bude prijatan.

Upravo zato, poslednjih godina omiljeni aksesoar za negu lica mnogih dama postao je roler za masažu lica. Dizajniran tako da mišićima lica pruža realaksaciju i poboljšava cirkulaciju u koži obezbeđujući tako da brže upija preparate za negu, ovaj mali, skladni pribor za negu, posebno je atraktivan kada je sačinjen od rozenkvarca. Rozenkvarc je vrsta poludragog kamenja svetloroze i roze boje i predstavlja kamen ljubavi. Tokom vremena pripisivana mu je vrednost rubina. Istorija svedoči da su ovaj kamen žene držale ispod jastuka da bi sačuvale svoju lepotu. Pripisuju mu se i blagotvorna dejstva na samopouzdanje, duhovni mir i emocionalni život.

Povezana vest:  "Make over" dani u UŠĆE Shopping Centru sa Jelenom Tomašević, pevačicama Nevernih beba i evropskim šampionkama Anom Dabović, Sanjom Mandić i Kristinom Topuzović

Efikasna nega, koja prija i našoj koži i duhu, čini Eucerin® jedinim brendom čiji preparati pružaju holistički dermo kozmetički pristup nezi kože. Zasnovani na formulacijama iza kojih stoji kombinacija medicinskog znanja, stručnosti za kožu i kozmetičke posvećenosti duge više od sto godina Eucerin® preparati dodatno ističu spoljašnju lepotu, ali i podstiču unutrašnju smirenost i samopouzdanje. U skladu sa tom filozofijom nege, sada u svim bolje snabdevenim apotekama uz kupovinu preparata iz četiri Eucerin® anti-age linije kao specijalan poklon očekuje vas roler od rozenkvarca.

Povezana vest:  Samsung Be Fresh takmičenje u uličnim plesovima

U zavisnosti od potreba svoje kože, njenog tipa, ali i toga da li su najizraženiji znakovi starenja vaše kože bore, gubitak volumena, čvrstine, elastičnosti ili svežine, izaberite dnevne i noćne kreme, serume i antiride iz  Eucerin®Hyaluron-Filler, Eucerin®Hyaluron-Filler+Volume Lift, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity i Eucerin®Q10 ACTIVE linija, i priuštite sebi prijatne trenutke nege, sa dugotrajnim efektima koji će vašoj koži pružiti sve što joj je potrebno i doprineti vašem ličnom zadovoljstvu.