Calvin Klein ovog proleća slavi autentičnost i izražajnost kroz intimne vizuale, dijalog i govor tela.

Nova kampanja pod nazivom “Blank Canvas” odaje počast klasičnim komadima čuvenog američkog brenda. Bele majice, denim siluete i kultni donji veš sa istaknutim logotipom nude neograničenu mogućnost za samoizražavanje, poput praznog slikarskog platna koje poziva na iskazivanje sopstvenog stila.

Iza moćnih vizuala prolećne kampanje stoji renomirani modni fotograf Mario Sorrenti koji prikazuje neke od najvažnijih stvaralaca, pripovedača priča i vizionara današnjice. U glavnim ulogama su reperka Megan Thee Stallion, glumac i pevač Anthony Ramos, aktivistiknja Janaya Future Khan, kao i niz zanimljivih ličnosti kao što su Jacob Elordi, Koffee, Queer Skate LA, Rina Sawayama, Sage Elsesser i Vinson Fraley.

Povezana vest:  KOMPANIJA TELEKOM SRBIJA DONIRALA SREDSTVA ŠKOLI ZA DECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU „RADIVOJ POPOVIĆ" IZ ZEMUNA

U kolekciji za proleće 2021. fokus je na osnovnim stilovima, uz pomake u materijalima i siluetama.

Monohromatski, rodno-neutralni komadi, kao što su teksas trucker jakna i pamučna majica na bretele predstavljaju modne favorite sezone. U duhu modne eko-svesti, Reconsidered Comfort linija oslanja se na materijale dobijene iz održivih izvora, dok je kolekcija donjeg veša unapređena Air FX Tech tehnologijom, zadržavajući i dalje senzualni dizajn i besprekorne detalje.

Povezana vest:  Na Beogradskom sajmu posađeno 189 stabala

Ključni komadi ženske kolekcije su midi i maxi haljine u crnoj, sivoj i beloj boji koje se mogu stilizovati na bezbroj načina. Urbani, street style vibe donose dukserice sa grafikom i pamučni topovi u kombinaciji sa izbledelim boyfriend jeansom niskog struka. Za muškarce se izdvajaju slim farmerice sa efektom iznošenog denima, u paru sa neobaveznom Calvin Klein logo majicom.

Povezana vest:  Znanje školaraca o pravilnoj ishrani značajno unapređeno

Kolekcijom dominira neutralna paleta boja sa nekoliko suptilnih upliva jarkih nijansi kao što su crvena, svetlo-plava i lime žuta.

Komade za proleće potražite u prodavnicama Calvin Klein Jeans u šoping centrima Galerija Belgrade i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i prodavnicama Calvin Klein Underwear u šoping centrima Ušće i Delta City u Beogradu, te u onlajn šopu fashionandfriends.com.