Sa željom da tokom uskršnjih praznika podeli radost sa najmlađima, Moja Kravica obradovala je mlečnim paketićima štićenike SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Doma za decu i omladinu „Duško Radović“ u Nišu, Prihvatilišta za decu Beograda, Svratišta za decu ulice u Beogradu, kao i Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu. Sada već tradicionalnom donacijom, predstavnici kompanije Imlek ulepšali su praznične dane mališanima bez roditeljskog staranja, uz tradicionalno kucanje jajima specijalno oslikanim Moja Kravica motivima.

Povezana vest:  Otvoren drugi deo CHOOMICH DESIGN DISTRICT-a

Tokom druženja uz najradosnije uskršnje aktivnosti, najmlađima su osmehe mamili paketići omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka od crne i od bele čokolade, kao i najnoviji član Moja Kravica porodice – čoko-banana mleko, koje je kombinacijom ova dva ukusa oduševilo svu decu. Dobro je poznato da Moja Kravica proizvodi sadrže sve neophodne hranljive sastojke za pravilan rast dece, tako da konzumacijom omiljenih napitaka, pored užitka u ukusu, mališani istovremeno doprinose svom razvoju.

Marija Malović, Imlek i Dana Radulović, SOS Dečije selo

„Druženja sa najmlađima su nam omiljeni deo posla, zbog čega baš u njihovom društvu obeležavamo brojne važne datume već dugi niz godina. Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja Kravica se potrudila da i ove godine ulepša uskršnje praznike mališanima. Raduje nas što smo premijeru novog Moja Kravica čoko-banana mleka imali baš sa našim najmlađim drugarima, i što smo druženjem i mlečnim paketićima doprineli njihovom zdravijem i srećnijem odrastanju, kao i što smo kreirali uspomene na praznične trenutke koji su posebno značajni u životu svakog deteta. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Povezana vest:  Zatvaranje Mikser festivala u subotu 29. maja