Espresso, kafa s mlekom ili cappuccino? Način na koji ispija kafu uveliko otkriva karakter vašeg muškarca- tvrde poznavaoci kafe iz beogradske pržionice kafe ‘Moja tašta ne pije svašta’. Zabavite se i proverite postoji li veza između vašeg partnera, člana porodice ili prijatelja s načinom pripreme omiljenog jutarnjeg napitka.
 
Espresso
Ljudi koji piju espresso, prirodne su vođe. Ovi muškarci su vredni, ulivaju poverenje i znaju šta treba da učine da bi se posao završio. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.
 
Dupli espresso
Jednostruki espresso vašem muškarcu nije dovoljan? On je vrlo praktična i logična osoba. Takođe je vrlo vredna osoba, ali voli precizne instrukcije. Najsrećniji je kada mu tačno kažete šta treba da učini. Idealan muškarac, zar ne?

Kafa s mlekom
Kafa s mlekom otkriva osobu kojoj je teško da donese odluku. Ipak, reč je o pojedincu koji nije sklon preteranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mestu. Ljubitelji kafe s mlekom su zabavni i vole da uživaju u komforu.


Cappuccino
Prijatna spoljašnjost, besprekorni modni stil i sofisticiranost karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju cappuccino. Ovaj muškarac ne podleže vulgarnim šalama, i trudi se da obavlja sve stvari u svom životu sa stilom. Vrlo je društven i ima kreativan um.

Instant kafa s ukusima
U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilom, čokoladom ili ukusom irske kafe? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja! Ne mari za tuđa mišljenja i sam stvara svoja pravila. Ima nešto privlačno u tome bez obzira na sladak ukus njegovih usana, zar ne?

Povezana vest:  Jubilarnih pet godina postojanja programa “Coca-Cola talenti”

*Kafu iz pržionice ‘Moja tašta ne pije svašta’ možete pronaći na brojnim lokacijama širom Beograda. Na vama je samo da odaberete svoj miks, ponesete omiljeno pakovanje sa sobom ili jednostavno kupite kafu za poneti.

PHOTO: Drew Williams/Pexels