Stigli su nam topli dani u kojima su šetnje najlepši deo vremena provedenog sa decom, a u njima posebno uživaju bebice. Većina roditelja bira nošenje, jer je praktično i omogućava im slobodu, a dokazano je da ono ima i brojne prednosti za psiho-socijalni razvoj deteta. Primećujemo i kod nas da se sve više roditelja odlučuje na nošenje dece. Mama ili tata koristeći nosiljku mogu obaviti dosta, a opet na najbolji mogući način – uživaju u blizini svoje bebice. Znamo koliko je blizina važna i što ona znači za pravilan razvoj deteta.

Kada je reč o bebi opremi, ono što svaki roditelj želi je sigurnost, udobnost i lakoća rukovanja, jer samo tako i roditelj i dete uživaju. Vođeni mišlju da se i bebe i roditelji osećaju prijatno, stručnjaci koji stoje iza brenda Ergobaby ponosno predstavljaju novu nosiljku za decu Omni Breeze. Brend čije su ergonomske dečije nosiljke i kompaktna kolica nagrađivani, već duže vreme uživa u poverenju roditelja jer su se svojom kvalitetom i filozofijom visoko pozicionirali u svetu dečije opreme. Ergobaby je otišao korak dalje: dizajnirao je nosiljku od mrežaste SoftFlex™ tkanine. Tako je nastala nosiljka koja je svetski broj jedan po prozračnosti čime je nadmašen prethodni, omiljeni model Omni 360.

Najprozračnija Omni Breeze nosiljka, omogućava sve opcije uključujući i nošenje bebe prema napred i prilagođavanje uzrastu deteta – od rođenja (3,2 kg) do 20,4 kg. Zanimljivo je što je tokom razvoja ovog proizvoda, svetska kompanija Ergobaby deo testiranja nosiljke sprovela i u našem regionu, tako da su u nju ugrađene povratne informacije roditelja, stručnjaka i savetnica za nošenje. To nije prvi puta da Ergobaby sluša želje roditelja. Ovim je zagarantovano da će najnovija nosiljka posebno dobro odgovoriti njihovim i potrebama njihove dece.

Povezana vest:  Springfield lansirao novu swimwear kolekciju i poseban naglasak stavio na brigu o zaštiti voda od plastičnog otpada

Na početku ovog vrućeg leta, nova Ergobaby nosiljka osigurava još veći protok vazduha na delovima na kojim se roditelji i bebe najviše znoje. Pojas za struk ima izreske koji lako propuštaju vazduh, a naramenice su tanje od dosadašnjih modela. U kombinaciji sa pojasom koji ima lumbalnu potporu, nosiljka omogućava neverovatno udobno nošenje dece od novorođenčadi do mališana od 20 kg. Tako će svaka pustolovina sa malom decom biti laka i zabavna. Detalji koji pokazuju da ništa nije prepušteno slučaju su i reflektirajuće trake za sigurnost pri šetnjama u sumrak, bočni džepovi, kao i u odvojiva torbica, u koje stanu manje stvari poput telefona, ključeva i kartica.

Povezana vest:  UNICEF i dm zajedno za patronažu

Osim što omogućava roditeljima da odaberu najbolje ergonomske nosiljke za sebe i svoje dete, Ergobaby učestvuje u edukaciji i podizanju društvene svesti o važnosti zajedničkog podizanja deteta od prvog dana. Ergobaby ruši stereotipe o tatama koji “ne učestvuju” u odgajanju deteta uz kampanju #tatavolitatanosi, čiji je cilj promocija nošenja među očevima. Jedan od očeva, koji se uključio u promociju ove najvažnije uloge, je i glumac Momčilo Otašević, tata koji svaki slobodan trenutak koristi sa svojim najdražima kao i da supruzi Jeleni Perčin Otašević pruži podršku u majčinstvu i karijeri. „Uživam u šetnjama sa decom. Ono što posebno volim je jednostavnost nošenja deteta u nosiljci, koja je istovremeno proverena, a šetnja zdrava i prijatna. Uz nosiljku su nam i svakodnevne obaveze sa bebom još lakše i praktičnije. Iskreno, tata s nosiljkom – to je baš frajerski“ – dodaje kroz osmeh Momčilo.

Povezana vest:  Sinoć održan ženski medijski turnir u kuglanju povodom premijere filma „Žestoke devojke"

Kao vodeći inovator nosiljki za decu, Ergobaby sa svojim udobnim i inovativnim rešenjima pruža podršku porodicama u svim njihovim radostima, ali i zadacima roditeljstva. Posvećen je izgradnji globalne zajednice samopouzdanih roditelja, kojima kroz inovativne ergonomske proizvode omogućavaju i podstiču zbližavanje sa detetom.