Pillerovi dobili novac

 

Pilerovi_erste_bankaPobednicima TV šou programa „Ja imam talenat“, koji je u Srbiji premijerno prikazan krajem 2009. godine, Erste Bank a.d. Novi Sad uručila je danas novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra.

-Vođena iskrenom željom da podrži talentovane ljude u Srbiji i pomogne njihovu afirmaciju, Erste Banka je sa velikim zadovoljstvom prihvatila ulogu sponzora glavne novčane nagrade – istakla je Manuela Stamatović, direktorka Sektora marketinga Erste Banke. – Bili smo u prilici da upoznamo veliki broj talentovanih takmičara, a glasovima publike i žirija Sandra, Darko i Danijel su proglašeni najboljima među njima. Ovaj serijal, popularan širom sveta, još jednom je pokazao da je za pobedu, pored talenta, potreban naporan rad I stalno usavršavanje. Od sveg srca čestitam pobednicima, u nadi da će ovo iskustvo biti pravi podstrek za njihov dalji razvoj.

Povezana vest:  Uklanjanje ograničenja u trgovini uslugama na Zapadnog Balkanu zahvaljujući CEFTInom Dodatnom protokolu 6

Talentovani muzički trio je odneo pobedu u konkurenciji od preko 7.000 prijavljenih takmičara. Na pitanje kako će iskoristiti novac, Pilerovi odgovaraju:

-Zahvaljujući ovoj nagradi, konačno ćemo biti u prilici da sebi i svojoj porodici obezbedimo krov nad glavom a deo ćemo upotrebiti za dalje školovanje, sa željom da dodatno razvijamo svoj talenat. Dok ne odlučimo gde ćemo nastaviti usavršavanje, deo namenjen za školovanje ćemo staviti na oročenu štednju u Erste Banci.

Povezana vest:  "Pametna" tašna koja sprečava nepotrebno trošenje

Sandra (1997), Darko (1995) i Danijel (1993) Piler rođeni su Beču i muzikom se bave još od malih nogu. Pored osnovne škole „Starina Novak“, pohađaju i muzičku školu „Vojislav Vučković“ u Beogradu. Do nedavno su Beograđani imali priliku da uživaju u muziciranju ove talentovane i vredne dece upravo u Knez Mihailovoj ulici, nedaleko od filijale Erste Banke gde im je danas uručena vredna nagrada.