Patricije Falčinelli, rektora Nacionalnog i Kapodistrijskog univerziteta u Atini g-dina Atanasiosa Dimopulosa i mnogih drugih.

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar obratio se uvaženim gostima i zahvalio ministru zdravlja, Upravnom odboru i svim prijateljima Lajflajna na velikoj podršci i organizovanju uspešnog događaja.

„Zahvaljujem svima koji su podržali ovaj događaj i pomogli rad Lajflajna Grčke. Posebno se zahvaljujem Njegovoj Ekselenciji ministru zdravlja, gospodinu Plevrisu, na podršci koja nam izuzetno mnogo znači, kao i gospođi Alekiji Steli Mancari iz AS Marine, zlatnom sponzoru Lajflajna, njenoj porodici i Upravnom odboru Lajflajna, koji su sve ovo omogućili. Uvek je važno pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Pružanjem podrške državnoj bolnici „Elena Venizelu“ omogućili ste spasavanje mnogih života i napravili veliku razliku za dobrobit drugih”, izjavila je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  The Epic React Flyknit 2.0 - novi model patika zbog kojeg ćete obožavati trčanje

Ministar zdravlja, gospodin Plevris, zahvalio se Princezi Katarini i Laflajnu Grčka na velikom doprinosu državnim bolnicama.

Dr Iraklis Salvanos, direktor Odeljenja za neonatalnu intenzivnu negu bolnice „Elena Venizelu“ govorio je o važnosti donacije koju je obezbedio Lajflajn, proširenju neonatalne jedinice za 6 mesta, i zahvalio na velikoj pomoći koju je pružila humanitarna organizacija Lajflajn Grčka.

Povezana vest:  700.000 noćenja u martu u Beču